با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 23 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
اقدامات تروریستی در زیر ساخت های ملی از جمله تهدید های جدی است که ذهن بسیاری از مسیولین حکومتی را در کشورها متوجه خود ساخته است. عدم حفاظت مطلوب و دسترسی راحت و بدون خطر تروریست ها به بخش های مختلف این زیرساخت ها از یکسو و تاثیرگذاری شدید اقدامات تروریستیدر این نوع زیر ساخت ها در جامعه از سوی دیگر، باعث شده است که عناصر مختلف زیر ساخت ملی به اهداف جذابی برای تروریست ها تبدیل شوند.تجربه جنگهای قرون گذشته و کنونی در عراق، کوزوو ، یمن و ...نشان می دهد که مراکز و تاسیسات حیاتی شهرها به ویژه زیر ساخت های حیاتی مانند زیر ساخت آب،برق،انرژی جزء اهداف اولیه و اصلی هستند که مورد تهاجم قرار می گیرند. بر این اساس، این مقاله با روش توصیفی تحلیلی به بررسی انواع حملات تروریستی که زیر ساخت های حیاتی شهر را تهدید می کند پرداخته -است. نتایج پژوهش نشان می دهد، با وجود اهمیت زیرساخت های حیاتی در تداوم زندگی عادی در شهر، نیاز شدید روزانه شهروندان و بخش های مختلف شهری به آن و سطح وابستگی بالای جوامع صنعتی و فراصنعتی به شبکه زیرساخت های حیاتی، در برابر حملات تروریستی به شدت آسیب پذیر هستند. به ویژهآنکه طرح حفاظت و امنیت از عناصر این زیر ساخت در برابر چنین تهدیداتی در سطح پایینی قرار دارد. بدون تردید رعایت اصول و ملاحظات امنیتی در طراحی، ساخت، مدیریت این مراکز و تاسیسات شرط اصلی برای پیشگیری و جلوگیری از اقدامات تروریستی و کاهش خسارات احتمالی است
Keywords:
زیرساخت های حیاتی، امنیت، تروریسم، تهدیدات. شهر
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/648894/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زرقانی، سیدهادی و خوارزمی، امیدعلی و بخشی شادمهری، فاطمه،1396،تحلیل تهدیدات تروریستی و امنیت زیرساخت های حیاتی شهر،اولین همایش ملی توسعه پایدار و مدیریت شهری با رویکرد آرامش شهروندی،سیرجان،،،https://civilica.com/doc/648894
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، زرقانی، سیدهادی؛ امیدعلی خوارزمی و فاطمه بخشی شادمهری)
برای بار دوم به بعد: (1396، زرقانی؛ خوارزمی و بخشی شادمهری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر مفهوم جنگ سایبری و برخی تکنیک های آن
- امنیت سایبری، تهدیدها و اثرات آن بر امنیت ملی
- نقش حفاظت اطلاعات یگان های نظامی در پیشگیری از جرایم سایبری در محیط نظامی
- نقش اصول پدافند غیر عامل در رفع تهدیدات سایبری و تاثیر آن بر امنیت ملی
- تهدیدات امنیتی ناشی از بحران های طبیعی و انسان ساخت:
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تدوین راهكارهای بازآفرینی شهری مبتنی بر تاب آوری كالبدی، در بافت فرسوده منطقه یك شهر قزوین
- مقایسه تطبیقی از روند پیشرفت علم و فناوری ایران، ترکیه، مالزی و ژاپن
- بررسی انرژی های نو در راستای معماری و توسعه پایدار
- داستان گویی در موزه ھا از دریچه تکنولوژی واقعیت افزوده نمونه موردی، اپلیکیشن نگاه و آراوین
- تاثیر كیفیت فضای معماری بر بهبود وضعیت روحی و روانی افراد قرنطینه در منزل در شرایط كرونا ویروس
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.