با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
موفقیت پروژه در گرو رضایت ذینفعان، تامین کیفیت، اتمام به موقع و بدون افزایش هزینه است و این امر مهم بدون ارتباطات به موقع و دقیق امکان پذیر نیست. از این رو لازم است که مدیران پروژه با بکارگیری روش ها و تکنولوژی های جدید، مخصوصا در ارتباط با پروژه های ساخت بدلیل ماهیت منحصربفرد این صنعت در تنوع ذینفعان و گوناگونی خواسته های آن ها و به دنبال آن پیچدگی ارتباطات، در بهبود و ارتقاء اثربخشی مدیریت ارتباطات گام بردارند. هدف از این پژوهش کاوش در ادبیات موضوع مدیریت ارتباطات با رویکرد صنعت ساخت است. در این تحقیق، به منظور بررسی جابگاه ارتباطات در زنجیره تامین صنعت ساخت و یافتن چالش های مربوط به آن، تعدادی از پژوهش های انجام شده در رابطه با ارتباطات انتخاب شده و مورد بررسی قرارگرفته اند. براساس نتایج بدست آمده از این پژوهش، یکی از لازمه های موفقیت پروژه های عمرانی ارتباطات اثربخش است و از آنجایی که بسیاری از مشکلات عملکردی پروژه ها از ضعف های ارتباطی ناشی می شود، بهبود و ارتقاء ارتباطات اهمیت زیادی دارد. از راهکارهای پیشنهاد شده در ادبیات موضوع برای بهبود ارتباطات می توان به بکارگیری روابط بلندمدت و تشکیل اتحادیه های مشارکت، ایجاد اعتماد متقابل، استفاده از تکنولوژی دیجیتال، انتخاب کانال و روش مناسب ارتباطی باتوجه به حجم اطلاعات و اهمیت موضوع و شناسایی موانع ارتباطی غالب و رفع آنها، اشاره کرد. با افزایش عوامل درگیر در پروژه پیچیدگی ارتباطات بیشتر می شود از این رو لازم است که در پروژه های بزرگ شخص یا دپارتمان خاصی مسیولیت ارتباطات را به عهده بگیرد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is AUUM03_176. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/650876/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:نظری، احد و نظرپور، محمدتقی و عبدالله نژاد، ابراهیم،1396،جایگاه مدیریت ارتباطات در زنجیره تامین پروژه های عمرانی،سومین کنفرانس سالانه پژوهش های معماری، شهرسازی و مدیریت شهری،Shiraz،https://civilica.com/doc/650876
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی استقرار دفتر مدیریت پروژه PMO و تعیین بلوغ و کارکردهای آن در سازمان های پروژه محور : مطالعه موردی
- بررسی و ارزیابی مدیریت ارتباطات در موفقیت پروژه های عمرانیدولتی
- اولویت بندی عوامل موثر بر مدیریت ارتباطات پیمانکار و کارفرما در پروژه های عمرانی
- بررسی اثر مدیریت ذینفعان در مدیریت پروژه های عمرانی با رویکرد مهندسی ارزش
- مدیریت تعارض و کیفیت ارتباطات در پروژه های ساخت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- کاربرد سنگ در محیط های شهری و تأ ثیر آن بر زیبایی شهر ها
- تلفیق سوانح طبیعی در طرح ریزی کالبدی ملی
- چگونگی شکل گیری مجموعه زیستی رستم آباد بعد از وقوع زلزله خرداد 1369 و اصول طراحی توسعه آن
- نقش فرم، الگو و اندازه شهر در کاهش آسیب پذیری از زلزله
- بررسی آسیب پذیری فرم شهر تهران به هنگام وقوع زلزله
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- معماری بناهای سیاسی در جمهوری اسلامی ایران (تعاریف، نظریه ها و پیشینه موضوع در ایران معاصر)
- مطالعه جریان رودخانه در اطراف پلهای واقع در کانال مرکب
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸(گزارش اول) سیل گلستان - گزارش کارگروه مخاطرات بخش زلزله شناسی مهندسی و خطر پذیری
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش دوم) سیل دروازه قرآن شیراز- گزارش کارگروه مخاطرات
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش چهارم) بررسی آسیبهای راه و ابنیه فنی- گزارش کارگروه حمل و نقل و ابنیه فنی
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.