با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
یکی از مسایل مهم در طراحی سازه ها، طراحی آنها در برابر بارهای جانبی بویژه بارهای جانبی پیشا نظیر زلزله است . تا کنون روشهای بسیاری برای مقاوم ساختن سازه ها در برابر زلزله ابداع شده است که برخی از آنها مانند نصب اعضای مهاربندی در قابها، قابهای خمشی، دیوارهای برشی و ...رواج بیشتری دارد. اکثر این روشها بر اساس این فرض استوار است که نیروی ناشی از زلزله از طریق پی به سازه ساختمان منتقل شده و سپس این نیرودر میان عناصر خاصی که برای این منظور در سازه تعبیه شده است، توزیع و توسط آنها تحمل می گردد . در این تحقیق در خصوص روش جدیدی از مقاوم سازی در برابر زلزله بحث شده که میراگر ویسکوز(مایع) نام دارد . هدف اصلی در این روش جلوگیری از انتقال مستقیم نیروی زلزله به سازه است. رفتار ساختمانهای نامنظم در زلزله های گذشته نشاندهنده ی رفتار نامناسب این سازه ها در مقایسه با ساختمانهای منظم است. به همین منظوربررسی رفتار لرزه ای قابهای خمشی بتنی ویژه نامنظم هندسی ازنظر سختی و از نظر جرم و بررسی عملکرد این ساختمانها با بهره گیری از این تجهیزات می باشد .
Keywords:
ساختمان بتنی نامنظم هندسی،میراگر، ویسکوز
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/656914/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، سید امید و کاویانی پور، الله کرم و حمیدیان، داود،1395،بررسی عملکرد ساختمان های بتنی نامنظم هندسی با میراگر ویسکوز(مایع)،دومین کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر،تبریز،،،https://civilica.com/doc/656914
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، حسینی، سید امید؛ الله کرم کاویانی پور و داود حمیدیان)
برای بار دوم به بعد: (1395، حسینی؛ کاویانی پور و حمیدیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- جداسازی و بازیافت فلزات گرانبها از ضایعات الکترونیکی به روش پیرامتالوروژی
- بهبود عملکرد اقتصادی ریزشبکه ها با در نظر گرفتن برنامه پاسخگویی بار
- ارزیابی فنی و اقتصادی استفاده از لاستیک ضایعاتی در تولید مخلوط های آسفالتی
- تأثیر الیاف پلی پروپیلنی برروی خواص مکانیکی، نفوذپذیری ، استحکام و مقاومت حرارتی بتن
- بررسی وضعیت کالبدی محلات حاشیه نشینی کلانشهرها(مطالعه موردی:محلات حاشیه نشین شیراز)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تدوین راهكارهای بازآفرینی شهری مبتنی بر تاب آوری كالبدی، در بافت فرسوده منطقه یك شهر قزوین
- مقایسه تطبیقی از روند پیشرفت علم و فناوری ایران، ترکیه، مالزی و ژاپن
- بررسی انرژی های نو در راستای معماری و توسعه پایدار
- داستان گویی در موزه ھا از دریچه تکنولوژی واقعیت افزوده نمونه موردی، اپلیکیشن نگاه و آراوین
- تاثیر كیفیت فضای معماری بر بهبود وضعیت روحی و روانی افراد قرنطینه در منزل در شرایط كرونا ویروس
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.