با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
تعیین لبه های حریق یا شعله فرآیند شناسایی مرزی بین ناحیهای است که در آنجا واکنش ترموشیمیایی و بدون آنها وجود دارد. این برای نظارت شعله،آشکارسازی اولیهی حریق، ارزیابی حریق،و تعیین عوامل حریق و شعله بر اساس تصویر موردنیاز است.چندین روش سنتی برای شناسایی لبههای حریق آزموده شدهاند، ولی نتایج بدست آمده مایوس کننده بودهاند. برخی از کارهای تحقیقاتی مربوط به آشکارسازی لبهی حریق و شعله برای کاربردهای مختلفی ثبت شده-اند؛ به هرحال، این روشها بر تداوم و وضوح لبههای حریق و شعله تاکید نمیکنند. بنابراین یک روش محاسبهای برای تعیین لبههای حریق و شعله به طور واضح و به طور پیوسته مطرح میشود. این روش ابتدا لبههای زاید و درشت در تصویر حریق/شعله آشکار میکند و سپس لبههای حریق/شعله را شناسایی میکند و اثرات تصنعی را از بین میبرد. ویژگی خودانطباقی این روش تضمین می های کندکه لبهاصلی حریق/شعله نمادین برای سناریوهای مختلف مشخص میشوند. نتایج تجربی برای تصویرهای مختلف حریق و قالبهای ویدیویی کارایی و نیرومندی این روش را اثبات کردهاند.
Keywords:
آشكارسازي لبه، استخراج خصيصه،حريق،تحليلي تصوير لبه، پردازش تصوير،
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/660830/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ارباب شهستان، امام بخش،1396،روش انطباق خودکار آشکارسازی لبه ها برای پردازش تصویر شعله و حریق،دومین کنفرانس ملی تحقیقات کاربردی در مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات،شیراز،،،https://civilica.com/doc/660830
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ارباب شهستان، امام بخش؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، ارباب شهستان؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شبیه سازی و مقایسه ی عملکرد دو سیستم چند حاملی FFT-OFDM و WPT-OFDM با استفاده از خانواده های متفاوت موجک در کانال AWGN
- تحلیل و بررسی احتمال قطع و ظرفیت برای کانال های محو شونده κ-µ/η-µ
- کاربرد طیف سنجی ارتعاشی (Raman-Mid IR) در شناسایی گونه های سوزنی برگ و پهن برگ
- ظرفیت ارگادیک کانال چند ورودی – چند خروجی MIMO
- Comparison of Hybrid DCO-OFDM-PWM and DCOOFDM-PPM Schemes in Cellular Channel
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.