نظامنامه تعاملات و ارتباطات ارکان طرح مدیریت استراتژیک شرکت ملی حفاری ایران(الگوی نمونه روابط سه عاملی در پروژه های مشاوره مدیریت)

Publish Year: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,818

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICSM03_016

تاریخ نمایه سازی: 2 اسفند 1387

Abstract:

نظام اجرای طرح های صنعت نفت که طی بخشنامه رسمی در سال هفتاد و هشت از سوی وزیر وقت نفت ابلاغ شده همسو با پیشرفته ترین روش های اجرائی، روش چهار عاملی را نیز در سازمان اجرائی طرح ها مدنظر قرار داده است. بنابراین، علاه بر سه عامل کارفرما، مشاور و پیمانکار، عامل مدیریت طرح نیز وارد صحنه اجرا می شود تا ضمن جلوگیری از گسترش سازمان کارفرما و هماهنگی اختیارات و مسئولیت ها، تاخیر در اجرای کارها ناشی از مشکلات سازمانی نیز مرتفع گردد. این عامل تحت عنوان واحد خدمات مدیریت طرح یا عامل چهارم نامگذاری شده و وظایف و اختیاراتی نیز برای آن در نظر گرفته شده است. بررسی و تدقیق در بخشنامه ها، نظام ها و مجلات منتشر شده در این خصوص، به خوبی مشخص کننده این واقعیت است که این نظام برای طرح های اجرایی غیر صنعتی خصوصا طرح های عمرانی مناسب است. شرکت ملی حفاری ایران، به عنوان شرکت پیشرو در زمینه نظام مدیریت استراتژیک، سازمان منحصر به فردی را برای اجرای این پروژه طراحی نموده که در آن، بر نقش مشاور تلفیق به عنوان هدایت کننده و ناظر مشاورین تخصصی در حوزه های مختلف طرح تدوین راهبرد تاکید شد. گرچه تا حدودی، مشاور تلفیق در این طرح تداعی کننده همان واحد خدمات مدیریت طرح یا عامل چهارم است. لیکن با توجه به تفاوت عمده طرح های غیر صنعتی و عمرانی با نظام های مشاوره مدیریت ، ضرورت بکارگیری الگوی مناسب در طراحی روابط و تعاملات و حدود اختیارات و مسوولیت های ارکان سازمان اجرای پروژه ء ضروری می نمود. در این مقاله، ضمن بررسی ادبیات موجود در خصوص واحدهای خدمات مدیریت طرح(عامل چهارم) و تشریح سازمان منحصر به فرد اجرای پروژه برنامه ریزی استراتژیک در شرکت ملی حفاری ایران، کلیات نظامنامه ای را که برای این منظور بر اساس مفاهیم کلی عامل چهارم به صورت سفارشی برای این پروژه طراحی شد ارائه می شود.

Keywords:

واحد خدمات مدیریت طرح- عامل چهارم - نظامنامه تعاملات - مشاور تلفیق - کارگروه های تخصصی

Authors

امیر حسین صبور طینت

قائم مقام مدیر پروژه تلفیق شرکت ملی حفاری ایران در شرکت مدیریت و برنا

قاسم هردانی

قائم مقام هیات تدوین راهبرد شرکت ملی حفاری ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :