CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی پیامد های منفی استفاده بیش از حد از سایت های شبکه های اجتماعی موبایلی برروی افراد و ارایه راهکارهای ضد بازاریابی آن (مطالعه موردی: کلیه دانشجویان موسسه فروردین)

عنوان مقاله: بررسی پیامد های منفی استفاده بیش از حد از سایت های شبکه های اجتماعی موبایلی برروی افراد و ارایه راهکارهای ضد بازاریابی آن (مطالعه موردی: کلیه دانشجویان موسسه فروردین)
شناسه ملی مقاله: AMRH01_193
منتشر شده در اولین کنفرانس ملی کاربرد پژوهش های نوین در علوم انسانی در سال 1396
مشخصات نویسندگان مقاله:

میثم شیرخدایی - عضو هییت علمی، دانشگاه مازندران، گروه مدیریت بازرگانی، بابلسر، ایران
سیدیاسر ابراهیمیان - دانشجوی دکتری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ساری، رشته مدیریت بازرگانی، ساری، مازندران
شهربانو قلندری گل خندانی - مدرس گروه اقتصاد، موسسه آموزش عالی فروردین، قائمشهر، ایران
فاطمه پرکان - دانشجوی کارشناسی ارشد، موسسه آموزش عالی فروردین، گروه مدیریت بازرگانی، قائمشهر، ایران

خلاصه مقاله:
هدف از پژوهش حاضر بررسی پیامد های منفی استفاده بیش از حد از سایت های شبکه های اجتماعی موبایلی برروی افراد و ارایه راهکارهای ضد بازاریابی آن است. روش تحقیق، توصیفی- پیمایشی و جامعه آماری آن، کلیه دانشجویان موسسه آموزش عالی فروردین قایمشهر هستند؛ نمونه آماری با استفاده از فرمول مورگان و روش نمونه برداری تصادفی ساده 306 نفر تخمین زده شد. در پژوهش حاضر، برای گردآوری داده ها از روش میدانی استفاده شده است. چرا که داده های تحقیق در چارچوب جامعه و نمونه آماری هم با حضور در بین آنها و همچنین بصورت آنلاین گرداوری می شود. در روش میدانی با استفاده از ابزار پرسشنامه نسبت به گردآوری داده ها اقدام شده است. در طراحی پرسشنامه از مقیاس ژنگ و لی استفاده گردید. اعتبار پرسشنامه با اعتبار محتوا و اعتبار صوری حاصل شده است و پایایی آن با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ محاسبه گردید. آزمون مدل مفهومی با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری و با به کارگیری نرم افزار spss 24 و pls انجام شد. در نهایت، هر دوازده فرضیه مورد بررسی، تایید شد. یافته های پژوهش نشان می دهد کارآفرینی بین المللی و استفاده از شبکه بر عدم قطعیت استراتژی بازاریابی تاثیر معناداری دارد. تاثیر معنادار عدم قطعیت استراتژی بازاریابی نیز بر سازگاری محصول، سازگاری قیمت، سازگاری توزیع و سازگاری ترفیع تایید شد.

کلمات کلیدی:
سایت های شبکه اجتماعی، درگیری ذهنی، تعارض بین خانواده و تکنولوژی، تعارض بین شخص و تکنولوژی، تعارض بین شغل و تکنولوژی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/674808/