مروری سیستماتیک بر مطالعات حوزه سبک های دلبستگی و تعارضات زناشویی

Publish Year: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 713

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

RAFCON08_218

تاریخ نمایه سازی: 8 آذر 1396

Abstract:

در سال های اخیر نظریه دلبستگی توجه زیادی را به خود جلب کرد و مطالعات و پژوهش های فراوانی را سبب شده است. دلبستگی که به روابط اجتماعی و عاطفی محکم و دایمی اشاره دارد در جنبه های متعددی از زندگی و روابط افراد تاثیر گذار است. طبق مطالعات و بررسی های انجام شده انواع سبک های دلبستگی زوجین بر روابط آن ها تاثیرگذار است و به نظر برخی پژوهشگران و روانشناسان سبک دلبستگی با این با رضایت زناشویی و سبک دلبستگی نا ایمن با تعارض زناشویی ارتباط دارد. تعارض زناشویی عبارت است از عدم توافق و مخالفت دو فرد با یکدیگر، ناسازگاری و نظرات و اهداف و رفتاری که در جهت مخالفت با دیگری صورت می گیرد. عوامل متفاوتی در ایجاد تعارض بین زوجین تاثیرگذار است از جمله : ویژگی های شخصیتی افراد، الگوهای ارتباطی و .... یکی دیگر از عواملی که بر تعارض زوجین متاثر است الگوهای دلبستگی زوجین می باشد و ما در این مقاله برآنیم تا با مروری بر مطالعات حوزه هوش هیجانی و پیشرفت تحصیلی، مفاهیم و مطالب مربوط به این دو حوزه را بررسی کنیم.

Authors

امیرعلی رجنی

کارشناسی روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان ( باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد گرگان، دانشگاه آزاد اسلامی، گرگان، ایران )

شیما تجری

کارشناسی روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان (باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد گرگان، دانشگاه آزاد اسلامی، گرگان، ایران)

مهلا عربیان

کارشناسی روانشناسی عمومی، دانشگاه پیام نور یزد ساختمان ولآیت

محمدکاظم ملاعالی

کارشناسی راهنمایی و مشاوره، دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری شیراز.