برنامه‌ریزی چند هدفه تامین توام برای کالای فسادپذیر با چند خریدار

Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,333

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICIORS02_075

تاریخ نمایه سازی: 11 اسفند 1387

Abstract:

در این مقاله به بررسی هزینه‌های حمل و نقل تامین‌کننده و هزینه‌های عدم تحویل به موقع (نگهداری و کمبود) خریداران به طور همزمان در یک شبکه زنجیره تامین، پرداخته می‌شود. در این تحقیق، مطالعه بر روی یک تامین کننده و تعدادی خریدار به همراه چند کالای مختلف جهت سفارش در نظر گرفته شده است. مسئله در قالب یک مسئله چند هدفه مدل شده است. مسئله بر اساس مدل ارائه شده در [1] توسعه داده شده است. یکی از توابع هدفی که در این مدل در نظر گرفته شده است، حداکثر ماندگاری محصول می‌باشد. مسئله‌ای که در این مقاله به آن توجه شده است فسادپذیر بودن محصولات با طول عمر ثابت و داشتن تاریخ انقضا می‌باشد. در ضمن طول دوره برنامه‌ریزی به صورت یک متغیر در مسئله محاسبه می‌شود. مسئله بصورت تک دوره‌ای و چند دوره‌ای برنامه‌ریزی می‌شود (تفاوت کمی بین مدل تک دوره‌ای و چند دوره‌ای وجود دارد)، در اینجا مدل چند دوره‌ای آورده شده است. هدف آنست که ببینیم در صورتی که محصول دارای تاریخ انقضا باشد، آیا این مسئله تاثیری روی طول دوره‌های برنامه‌ریزی دارد و با توجه به هزینه‌های مختلف خود مدل مقداردهی به طول دوره را برعهده بگیرد. و در ضمن در حالتی که کالا فسادپذیر است، به چه میزان از هر کالا و در چه زمانی سفارش داده می‌شود. در مدل دیگری به مسئله از دید پازپرسازی توام [6] بر اساس مدل‌ ارائه شده در [3] هم نگاه شده است. و برای حالتی که عمر محصول از طول دوره کمتر می‌باشد هزینه‌ای برای کمبود ناشی از فاسد شدن محصول در نظر گرفته شده است. سعی شده فرضیات هر دو دسته از مدلها به هم نزدیک باشد. مثلا در هر دو تقاضا و هزینه‌ها بر واحد زمان در نظر گرفته شده است.

Authors

احمد ماکوئی

تهران، دانشگاه علم و صنعت، دانشکده صنایع

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :