ارزیابی عملکرد کارکنان بر اساس شاخص‌های کیفی با رویکرد فازی (تکنیک تاپسیس)

Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 6,169

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICIORS02_079

تاریخ نمایه سازی: 11 اسفند 1387

Abstract:

هدف ما در این مقاله، ارائه‌ی مدلی بر اساس منطق فازی برای ارزیابی عملکرد کارکنان است تا از اطلاعات کیفی و ذهنی که در ارزیابی عملکرد دارای اهمیت و تأثیر زیادی هستند، به نحو مؤثرتری استفاده گردد. برای انتخاب شاخص‌های ارزیابی با رجوع به کتب و مقالات و فرمهای ارزیابی متداول، شاخص‌های زیادی شناسایی گردید که درنهایت، با توجه به نظر خبرگان در، قالب شش شاخص کیفی دسته‌بندی گردیدند. در مثالی که در مقاله آمده است شاخص‌ها توسط گروه ارزیاب به وسیله متغیرهای زبانی، وزن داده می‌شود. همچنین اعضای تیم مورد ارزیابی، توسعه گروه ارزیاب با استفاده از شاخص‌های مورد نظر و متغیرهای زبانی، ارزیابی می‌شوند، سپس نتایج توسط اعداد ذوزنقه‌ای فازی به مجموعه‌ای از اعداد فازی تبدیل می‌گردد. آنگاه رتبه‌بندی اعضای تیم با استفاده از تکنیک تاپسیس فازی صورت می‌گیرد که در این روش فاصله گزینه از نقطه ایده‌آل مثبت و فاصله آن از نقطه ایده‌آل منفی در نظر گرفته می‌شود بدان معنی که گزینه ‌انتخابی باید دارای کمترین فاصله از راه‌حل ایده‌آل‌های مثبت بوده و در عین حال دارای بیشترین فاصله از راه‌حل اید‌ه‌آل منفی باشد. بر اساس نتایج این مقاله، منطق فازی، به دلیل استفاده از شاخصهای کیفی ابزاری مناسب برای ارزیابی عملکرد کارکنان می‌باشد و می‌تواند مورد استفاده سازمان‌های مختلف قرار گیرد.

Authors

مهرداد مدهوشی

استادیار دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه مازندران

عباس نامدار علی آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه مازندران

نرگس کیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه مازندران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Abeysekera, I., & Gutherie, J. (2004). Human capital reporting in ...
  • Becker, B. E., Huselid, M. A., & Ulrich, D.(2001), ?The ...
  • Bontis, N., Keow, W. _ C. & Richrdson, _ S.(2000) ...
  • Higgs, M. (2005), ،، Influence of team composition and task ...
  • Zadeh, L.A. (1965), *Fuzzy sets , Information and Control, Vol. ...
  • نمایش کامل مراجع