بهینه‌سازی خطی عملکرد در سازمان‌های یادگیرنده

Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,165

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICIORS02_271

تاریخ نمایه سازی: 11 اسفند 1387

Abstract:

مفهوم سازمان یادگیرنده توجه زیادی را در ادبیات دانشگاهی به خود معطوف کرده است و این بدین خاطر است که فرآیندهای برتر یادگیری به عنوان یک منبع مهم برای کسب مزیت رقابتی بیان شده‌اند. سازمانهایی که استراتژی‌های خود را در راستای بدل شدن به سازمان یادگیرنده انتخاب می‌کنند تصور می‌کنند که به بهبود عملکرد دست پیدا می‌کنند. هنوز مطالعات تجربی کمی در زمینه ارتباط بین مفهوم سازمان یادگیرنده و عملکرد سازمان صورت گرفته است. در این مقاله با مرور ادبیات موضوع، مکانیزم تاثیر سازمان یادگیرنده بر عملکرد مورد بررسی قرار گرفته است و مدلی برای آن ارائه گردیده است. این مدل بیان می‌دارد که سازمان یادگیرنده با بهبود در سیستم ارزیابی، فرآیند توانمندسازی، جو سازمانی (متشکل از سه عامل تعهد، اعتماد و ارتباطات) و انعطاف‌پذیری موجب بهبود در مزیت رقابتی و افزایش خلاقیت و نوآوری در سازمان شده و از این طریق موجب بهبود عملکرد سازمان می‌شود. با توجه به اینکه در این مقاله سعی بر آنست تا مدل اندازه‌گیری عملکرد ارائه گردد، لازم است تا محدودیت‌های هریک از پارامترهای تاثیرگذار بر عملکرد شناسایی گردد و متناسب با ساختارهای سازمان ضمن اندازه‌گیری وضع موجود عملکرد سازمان، سعی در پیدا نمودن وضعیت بهینه عملکرد (که در این نقطه بهینه، سازمان یادگیرنده خواهد شد) خواهد بود حال با داشتن وضع موجود و وضع بهینه یا مطلوب می‌توان استراتژی‌های مناسب را برای پر کردن شکاف بین وضع موجود و مطلوب را انتخاب نمود، این مدل بر اساس برنامه‌ریزی خطی بهینه خواهد گردید. همچنین سعی می‌شود تا ضمن بررسی شدنی بودن سنارویهای مختلف با استفاده از آنالیز حساسیت و بررسی رفتار این سناریوهای شدنی در آینده، بهترین سناریو ارائه گردد.

Authors

اسدالله نجفی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Elinger, El inger, Yang, H oWton .(2002) The Relation Between ...
  • D.j amali, G. Khoury and H _ S ahyoun.(2006)، From ...
  • Senge, P _ , Kleiner, A _ , Rob erts ...
  • Senge, P.M.(1990) The Fifth Discipline:The Art and Practice of the ...
  • Lop ez, Peon, Ordas .(2004) *Managing Knowledge: the link between ...
  • Ashok Jashapara. (2003) *Cognition, Culture and Competition:an empirical test of ...
  • Skerlavaj .M, Stemb erger.M, Skrinj ar.R, Dimovski .V. (2007)، ;Organ ...
  • Marquardt, M.J. (1 996), ' Building the Learning Organization: A ...
  • Marquardt, M. and Reynolds, A. (1994), ،Global Learning Organization: Gaining ...
  • نمایش کامل مراجع