Year: 1396
COI: ARSE01_039
Language: PersianView: 594
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
یک ریزشبکه معمولا شامل مجموعه ای از منابع تولید پراکنده، سیستم ذخیره انرژی, بارها و سیستم های کنترلمی باشد که میتواند به صورت اتصال به شبکه و عملکرد جزیره ای مورد بهره برداری قرار گیرد. ریزشبکه دارایمزایای فنی و اقتصادی زیادی برای مصرف کننده و شرکت های تولید برق می باشد. شبکه های هوشمند توزیعنیرو، شبکه های به هم پیوسته دو سویه ای می باشند که در آن اطلاعات نقش بنیادی در فرایند توزیع انرژیایفا می نماید. توزیع هوشمند نیرو سامانه های مبتنی بر ترکیب فناوری اطلاعات و ارتباطات با توانمندی هایپردازشی رایانه ها و سیستم های الکتریکی می باشد. قابلیت اطمینان یک پارامترمهم درارزیابی کارایی وپایداریسیستم های قدرت می باشد در ارزیابی قابلیت اطمینان سیستم ها پارامترهای مهمی دخالت دارند مثل میزانذخیره چرخان در نیروگاه ها در خطوط انتقال، حلقوی شدن شبکه در بخش انتقال وتوزیع کنترل ولتاژ و کنترلمیزان وار شبکه . امروزه در کشورهای پیشرفته بازار رقابتی شدید دربخش ارایه انرژی بوجود آمده است یعنیوجود انرژی با کیفیت پایین در بازار دیگر جایگاهی ندارد. توازن این دو (مسایل اقتصادی و کیفیت خدمات ارایهشده) را محاسبات قابلیت اطمینان تعیین می کند. با توجه به اینکه در ریز شبکه های دارای تولیدات بادی وخورشیدی, سرعت باد و تابش خورشید نامشخص هست لذا عدم قطعیت در چنین سیستم هایی وجود خواهدداشت. با توجه به مطالب ذکر شده لزوم هوشمند سازی شبکه های قدرت و استفاده از تولیدات پراکنده در آنهاامری ضرروری میباشد. حرکت شبکه های قدرت به سمت ریز شبکه های هوشمند خواهد بود. هدف از اینتحقیق, نحوه انجام محاسبات پارامترهای قابلیت اطمینان در یک ریز شبکه هوشمند می باشد.
Keywords:
قابلیت اطمینان, میکروگرید, شبکه های هوشمند
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/692018/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ستاری شوریده، علی و مختارپور، احد،1396،بهبود پارامترهای قابلیت اطمینان در یک میکرو گرید هوشمند،اولین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی درعلوم و مهندسی،مشهد،،،https://civilica.com/doc/692018
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ستاری شوریده، علی؛ احد مختارپور)
برای بار دوم به بعد: (1396، ستاری شوریده؛ مختارپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارایه الگوی طراحی سفارتخانه های ایران در اروپای مرکزی با رویکرد همساز با اقلیم (نمونه موردی سفارت ایران در آلمان)
- بررسی تغییرات زمانی و مکانی دمای سطح آب دریای عمان طی سه دهه اخیر
- اثرات محیطی بر تغییرات ژنتیکی
- بهبود خوشه بندی k-means با به کارگیری الگوریتم ژنتیک
- بررسی کاهش هزینه بهره برداری استفاده کنندگان راه ها با نگهداری مناسب و به موقع روسازی ها (نمونه موردی راه های استان بوشهر)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- پیاده سازی و ارتقای برنامه توسعه فردی کارکنان با هدف افزایش مهارتهای فردی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.