Year: 1396
COI: CITCOMP02_210
Language: PersianView: 275
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه تجارت الکترونیکی به روشی برای کسب و کار در دنیای مدرن تبدیل شده است و بخش عمده ای از تعاملات تجاری را به خود اختصاص داده است . برای رشد و توسعه تجارت الکترونیکی باید امنیت را تا حد ممکن افزایش دهیم تا تردیدی برای مشتری جهت خرید و انجام تراکنش های اینترنتی و فعالیت های آنلاین باقی نماند و با اطمینان خاطر همه بتوانند از این روش حداکثر استفاده را ببرند . تجارت الکترونیکی مزایایی هم برای مشتریان و هم برای فروشندگان دارد و علاوه بر مزایای آن محدودیت هایی از قبیل جدایی فیزیکی بین فروشنده و خریدار و کالا وجود دارد حال به منظور کاهش محدودیت ها باید امنیت و اعتماد دو طرفه ایجاد شود. بنابرین در این مقاله با هدف ایجاد امنیت و اعتماد در تجارت الکترونیکی، ابتدا به بررسی اعتماد و ابعاد آن در این نوع از تجارت و سپس به بیان ویژگی های فروشندگان مورد اعتماد از نگاه کاربران و رفتار مشتریان آنلاین پرداخته شده است، در ادامه امنیت و مسایل مربوط به آن مورد بررسی قرار گرفته تا در نهایت با تاکید بر اهمیت ارتباط امنیت و اعتماد مشتریان و مطرح کردن مسایل امنیتی در جهت بهبود امنیت بکوشیم و با بررسی ویژگی های مصرف کنندگان به نیاز های مشتریان پی ببریم تا بتوانیم تجارت الکترونیکی را بیش از پیش توسعه دهیم زیرا تجارت الکترونیکی بدون وجود اعتماد مشتری هیچ اهمیتی ندارد و عملا بی معنا خواهد شد.
Keywords:
تجارت الکترونیکی، امنیت، اعتماد، فروشندگان، مشتریان آنلاین
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/696151/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رمضانی، الهام و فعلی، الیکا،1396،بررسی امنیت و اعتماد در تجارت الکترونیکی،دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های دانش بنیان در مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات،تهران،،،https://civilica.com/doc/696151
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، رمضانی، الهام؛ الیکا فعلی)
برای بار دوم به بعد: (1396، رمضانی؛ فعلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اعتماد و امنیت در تجارت الکترونیکی B2C
- بررسی امنیت در تجارت الکترونیک و تشریح الگوریتم های رمزنگاری جهت افزایش امنیت در تجارت الکترونیک
- بررسی امنیت در تجارت الکترونیکی
- مفاهیم، الگوریتم ها و کاربرد داده کاوی در پزشکی
- بررسی امنیت در تجارت الکترونیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- پیاده سازی داشبورد مانیتورینگ و کنترل از راه دور با استفاده از نرم افزار Node-RED
- تخمین تابع تبدیل سیستم با اندازه گیری داده ها و ورودی تحریک نویز شبه تصادفی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.