Year: 1388
COI: NCEMI01_131
Language: PersianView: 5,983
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
براثر حفاری های زیرزمینی و به علت ترخیص تنش، تغییر شکلهای الاستیک و پلاستیک در نواحی اطراف حفاری ایجاد می گردد و این موضوع باعث ایجاد جابجائی در محدوده اطراف تونل و سطح زمین می شود. بر این اساس یکی از پیامدهای حفر تونل های کم عمق پدیده نشست در سطح زمین می باشد. در این تحقیق به دلیل اعتیار نتایج نرم افزار المان محدود PLAXIS V8.2 در محیط های خاکی از این نرم افزار استفاده شده است. درصورتیکه برای مدلسازی عددی از مدل رفتاری موهر کولمب استفاده شود با افزایش عمق حفاری تونل، روند افزایش میزان نشست ماکزیمم سطح زمین وکاهش ضریب اطمینان پایداری تونل حفرشده در مقابل لغزش مشاهده می شود که ممکن است در برخی مواقع قابل قبول نباشد. در این تحقیق برای کنترل روند تغییرات حاصل ازمدل رفتاری موهر کولمب، از مدل رفتاری پیشرفته خاک سخت شونده Hardening Soil model )) جهت تعیین تغییرات میزان نشست ماکزیمم سطح زمین و ضریب اطمینان پایداری تونل استفاده شده است. با انجام آنالیز های تنش و پایداری با مدل رفتاری پیشرفته خاک سخت شونده، با افزایش عمق حفاری تونل، کاهش نشست ماکزیمم سطح زمین و افزایش ضریب اطمینان پایداری براثر ترخیص تنش نتیجه شده است. درنهایت معیاری برای پارامترهای چسبندگی و مدول الاستیسیته در مدل رفتاری موهرکولمب ارائه شده تا نتایج حاصل از آنالیزهای پایداری به نتایج مدل دقیق تر خاک سخت شونده نزدیکتر باشد.
Keywords:
تونل، المان محدود، نشست، مدل موهر کولمب، مدل خاک سخت شونده، PLAXIS V8.2
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/70164/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرج نیا، رسول،1388،مقایسه مدل های رفتاری موهر کولمب و خاک سخت شونده Hardening Soil Model جهت تخمین نشست سطح زمین و پایداری فضاهای زیر زمینی کم عمق،اولین کنفرانس ملی مهندسی و مدیریت زیرساختها،تهران،،،https://civilica.com/doc/70164
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، فرج نیا، رسول؛ )
برای بار دوم به بعد: (1388، فرج نیا؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مدل ها و روشهای تخصیص منابع در محاسبات ابری
- رویکردی تحلیل برفرایند طراحی کامران دیبا مطالعات موردی شهرک مسکونی شوشتر نو
- مطالعه ای کیفی درباره شناسایی ابعاد موجود در ادراک مشتریان از کیفیت خدمات یک بانک ایرانی
- بررسی تأثیر پارامترهای ارتعاشی و سرعت خودرو در پاسخ به ورودی ناهمواری جاده
- شبیه سازی بارش- رواناب با استفاده از مدل IHACRES
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.