Year: 1396
COI: CICEAUD01_0170
Language: PersianView: 1,018
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
سرمایه گذاری در پروژه های ساخت و ساز به منزله یکی از مکانیزم های اصلی برای افزایش درآمد، اشتغال، بهره وری و در نتیجه رقابت پذیری اقتصادی است. با توجه به حجم سرمایه درگیر و زمان نسبتا طولانی اجرای پروژه های ساخت و ساز کشور، شناسایی عوامل حیاتی موفقیت این پروژه ها از اهمیت بالایی برخوردار است. با توجه به این مسیله، پس از شکل گیری استاندارد های متنوع بین المللی مانند (PMBOK) در خصوص مدیریتیکپارچه پروژه های عمرانی، نیاز به وجود یک ابزار مدیریتی، جهت پیاده سازی و مدیریت بهتر تخصیص درست منابع برای رسیدن به اهداف مشخص پروژه ها در زمان تعیین شده، همواره مورد توجه قرار گرفته است. از این رو شکل گیری فناوری مدل سازی اطلاعات ساختمان ( BIM ) توانسته است کمک شایانی در کنترل تمام عوامل و منابع مستقیم درگیر در پروژه بنماید. با توجه به سن بسیار پایین این فناوری در کشور و عدم وجود شناخت کامل و درک صحیح از تاثیرات وجود این فناوری ( BIM )، نسبت به گردآوری مقاله ای مستند و کاربردی با عنوان تجزیه و تحلیل مزایا، تاثیرات، هزینه ها، موانع و راهکارهای پیاده سازی فناوری BIM ، اقدام شد. هدف از انجام این پژوهش، تهیه یک سند توجیهی به زبان ساده، قابل محاسبه و درک برای همه فعالان و تصمیم گیرندگان حوزه صنعت ساخت می باشد که در پایان می توان نتیجه گرفت که با استفاده از فناوری BIM باهزینه حدود 2% از کل هزینه های یک پروژه می توان به صورت میانگین 27 % در هزینه های اجرای یک پروژه عمرانی صرفه جویی کرد. همچنین در این مقاله به صورت جامع و کاربردی نسبت به ارایه تاثیرات، مزایا، هزینه ها، موانع و راهکارهای توسعه فرهنگ استفاده از این فناوری در ایران با استفاده از پژوهش های صورت گرفته توسط دیگر محققان و ارسال پرسشنامه و جمع آوری مطالب در این خصوص اقدام شده است.
Keywords:
مدل سازی اطلاعات ساختمان , BIM , مدیریت پروژه های عمرانی , مهندسی و مدیریت ساخت , هزینه های انجام BIM , پیاده سازی BIM
Paper COI Code
This Paper COI Code is CICEAUD01_0170. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/708868/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:کوشکی، محسن،1396،ارزیابی جامع تاثیرات، هزینه ها، موانع و راهکارهای پیاده سازی فناوری مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) در ایران و جهان،International Conference on Contemporary Iran in Civil Engineering , Architecture and Urban Development،Tehran،https://civilica.com/doc/708868
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
Type of center: دانشگاه دولتی
Paper count: 23,463
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چگونگی اندازه گیری بلوغ سازمانی مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) (مطالعه موردی: شرکت سرمایه گذاری مسکن)
- عامل های مهم در مدل سازی اطلاعاتی ساختمان (BIM ) و الویت بندی آنها با توجه به تاثیر در توسعه پایدار
- بررسی روند بکار گیری پیکره سازی اطلاعات ساختمان (BIM) و نحوه پیاده سازی آن در پروژه های عمرانی
- تاثیر مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) بر روش های اجرای پروژه ، رهیافتی از (طرح-مناقصه-ساخت) بسوی اجرای تجمیعی پروژه (IPD)
- کاربرد های مدلسازی اطلاعات ساختمان BIM در مدیریت پروژه های ساخت و ساز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- دستورالعمل طراحی و اجرای دیوارهای ساخته شده از بلوک های بتن هوادار اتوکلاو شده (AAC)
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.