با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
با توجه به خسارات لرزهای وارد به سازه های موجود به دلیل دانش طراحی لرزه ای ناکافی به دلیل عدم شناخت رفتار لرزه ای برخی اجزای سازه ای، در حین ساخت آنها، بروز خسارات وسیع در سازه های موجود بر اثر وقوع یک زمین لرزه ی نسبتا شدید دور از انتظار نخواهد بود. از این رو یکی از ابزارهای بررسی اثرات تخریبی زلزله ها که توسط روش های احتمالاتی و به وسیله تولید منحنی شکنندگی ساختمان ها انجام میشود مورد توجه مهندسین قرار گرفته شده است. توابع شکنندگی، یکی از ابزار های کلیدی در ارزیابی آسیب پذیری لرزه ای سازه ها میباشند که احتمال فراگذشت آسیب سازه از یک سطح آسیب مشخص را برای چندین سطح خطر از جنبش های لرزه ای زمین بیان مینماید. هدف از این مطالعه، بررسی آسیب پذیری لرزه ای قابهای خمشی فولادی با ستونهای CFT در سازه های بلند با شکل پذیری ویژه با تعیین منحنی های شکنندگی است. مدلهای مورد نظر شامل قابهای 15، 20 و 25 طبقه طراحی شده بر اساس آیین نامه ی طراحی ایران بر روی خاک نوع III در منطقه ای با خطر لرزه ای زیاد می باشد. مدل سازی این سازهها در نرم افزار SAP2000 انجام شده و تحلیل دینامیکی تاریخچه ی زمانی غیرخطی برروی مدلها انجام گرفته شده است. در این بررسی، تغییر مکان جانبی نسبی سازه ها به عنوان معیار آسیب در نظر گرفته شده است. و برای این منظور از حدود تعیین شده برای تغییرمکان جانبی نسبی در دستورالعمل HAZUS جهت تعیین حالات خرابی استفاده شده است که این حالات خرابی عبارتند از: حالت خرابی کم، متوسط، گسترده و کلی. منحنی شکنندگی سازهها بر اساس مقادیر تغییرمکان جانبی نسبی و ضرایب موجود در دستور العمل HAZUS تهیه شدهاند. نتایج به دست آمده نشان میدهند در سازه های فولادی بلندمرتبه، میزان شکنندگی سازه ها در صورت استفاده از ستونهای CFT به مراتب کاهش مییابد.
Keywords:
آسيب، منحني شكنندگي، ستون هاي CFT، ديناميكي غيرخطي، HAZUS
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/711214/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فصیحی دولت آبادی، حسن و پردل مراغه، بابک،1396،بررسی منحنی شکنندگی قابهای خمشی فولادی ویژه با ستون CFT در سازه های بلند مرتبه،کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران،معماری،مدیریت شهری و محیط زیست،کرج،،،https://civilica.com/doc/711214
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، فصیحی دولت آبادی، حسن؛ بابک پردل مراغه)
برای بار دوم به بعد: (1396، فصیحی دولت آبادی؛ پردل مراغه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آشنایی با مفاهیم و روش شناسی تحلیل دینامیکی فزاینده IDA با چند رکورد
- بررسی عملکرد لرزه ای و توسعه منحنی های شکنندگی برای قاب های با ستون مختلط CFT
- شبیه سازی رفتار اتصال تیر به ستونهای CFT با استفاده از Opensees
- مطالعه موردی منحنی های هیسترزیس اتصال تیر به ستون های فولادی پر شده با بتن
- تحلیل بهینه ی پلاستیک قاب های مسطح با استفاده از الگوریتم پژواک یاب دلفین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.