Year: 1396
COI: IACUT03_204
Language: PersianView: 268
This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه ارزیابی عملکرد سازه ها در برابر زلزله مورد توجه بسیاری از پژوهشگران در نقاط مختلف جهان قرار گرفته است. یکی از ابزارهای کلیدی و دقیق در تعیین ارزیابی آسیب پذیری لرزه ای سازه ها، توابع شکنندگی است که احتمال فراگذشت آسیب سازه از یک سطح آسیب مشخص را برای چندین سطح خطر از جنبش های لرزه ای زمین بیان می نماید. هدف از این پژوهش تعیین منحنی شکنندگی و بررسی آسیب پذیری لرزه ای سیستم ساختمانی قاب خمشی بتن مسلح 10 طبقه با نامنظمی جرمی در پلان و ارتفاع، در چند حالت توزیع میراگرهای ویسکوز می باشد. در ابتدا سازه نامنظم جرمی با تعداد طبقات متفاوت طراحی می شود و سپس تحت اثر تحلیل دینامیکی افزایشی (IDA) غیر خطی قرار گرفته و توسط روابط ریاضی ارایه شده توسط سایر محققین منحنی شکنندگی آن ترسیم می شود. این کار بدلیل تعیین نحوه توزیع مناسب میراگرها انجام می شود تا مشخص شود کدام حالت توزیع، عملکرد مناسب تری داشته است. در این پژوهش از سطوح آسیب پذیری و رکوردهای زلزله پیشنهادی مندرج در استاندارد FEMAP695 استفاده شده است. جهت انجام تحلیل دینامیکی افزایشی رکوردهای زلزله از 0.1g تا 1.5g مقیاس شده اند. در تمامی مدلسازی ها مشاهده شده است که توزیع مودال میرایی نسبت به توزیع یکنواخت میرایی در کاهش درصد احتمال فراگذشت از سطح آسیب مورد نظر، نقش موثرتری داشته است. اما در مورد توزیع میرایی به همراه خروج از مرکزیت میرایی نتیجه کمی متفاوت تر است، به طوریکه در مدل های دارای نامنظمی جرمی پلانی عملکرد توزیع مودال میرایی نسبت به توزیع میرایی با خروج از مرکزیت بهتر بوده است، ولی در مدل های دارای نامنظمی جرمی ارتفاعی توزیع میرایی با خروج از مرکزیت نسبت به توزیع مودال میرایی موثرتر بوده است.
Keywords:
نامنظم در پلان، نامنظم جرمي، تحليل ديناميكي فزاينده، ميراگر ويسكوز، منحني شكنندگي، قاب خمشي بتن آرمه
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/711768/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صادقی عارف، مهدی و منصوری، محمدرضا و سروقدمقدم، عبدالرضا،1396،تهیه منحنی شکنندگی ساختمان قاب خمشی بتن آرمه نامنظم جرمی در پلان و ارتفاع و تعیین توزیع مناسب میرایی با حضور میراگرهای ویسکوز تحت اثر تحلیل دینامیکی افزایشی،سومین همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم،تهران،،،https://civilica.com/doc/711768
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، صادقی عارف، مهدی؛ محمدرضا منصوری و عبدالرضا سروقدمقدم)
برای بار دوم به بعد: (1396، صادقی عارف؛ منصوری و سروقدمقدم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی و آنالیز قاب های بتن مسلح دارای مهاربند کمانش
- ارزیابی لرزه ای وتوسعه منحنی های شکنندگی ساختمان های میان مرتبه بتن آرمه دارای ضعف سازه ای مقاوم سازی شده با دیوار برشی بتنی
- ارزیآبی مدل بیلان حجمی اصلاح شده برای محاسبه مسافت پیشروی در آبیاری جویچه ای
- بررسی و ارزیابی فنی سیستم آبیاری قطرهای باغهای منابع طبیعی شهرستان فسا
- کمانش و خمش نانو ورق میندلین مدرج تابعی با استفاده از تئوری گرادیان کرنشی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.