Year: 1396
COI: IACUT03_455
Language: PersianView: 330
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
دلبستگی به مکان، نقطه تلاقی عناصر کالبدی فعالیت ها و مفاهیم ذهنی نسبت به مکان است. این حس دلبستگی موجب تبدیل فضا به مکانی با ویژگی های حسی و رفتاری خاص برای افراد می شود. دلبستگی به مکان پیوندی میان شخص و محیط است که ابعاد آن وابستگی زیادی به مسایل اجتماعی دارد. از مهم ترین کارکردهای دلبستگی مکانی می توان به ایجاد امنیت در محیط، هدفمندی در اشخاص و ایجاد انسجام زمان اشاره کرد. پالنگان یکی از روستاهای پلکانی استان کردستان است که دارای بافت فشرده و ساختمان های منسجم می باشد، به طوری که بام یک خانه حیاط خانه دیگر می باشد. حال این که بافت فشرده روستا چه تاثیری می تواند بر ایجاد دلبستگی مکانی ساکنین منطقه داشته باشد و یا عوامل موثر دیگر بر دلبستگی مکانی ساکنین چه چیز هایی هستند سوالاتی است که در این پژوهش پاسخ داده می شوند. پژوهش مذکور با روش مطالعه نمونه موردی، مطالعات میدانی و مصاحبه حضوری با ساکنین بخش های دارای بافت فشرده و تحلیل آنها با استفاده از آمارهای توصیفی و استنباطی انجام شده اند. در انتهای پژوهش تاثیرات مثبت و منفی بافت فشرده بر میزان دلبستگی مکانی تحلیل و بررسی شده و مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is IACUT03_455. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/712019/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:زندی، نادر و قصلانی، نینا و نجفی، سرکه وت،1396،تاثیرات بافت فشرده ی معماری بر ایجاد دلبستگی مکانی (مورد پژوهی : روستای پالنگان)، International conference on architecture,civil and urban development at the beginning of the third millennium،Tehran،https://civilica.com/doc/712019
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- توانمندسازی اجتماع محور در راستای حکمروایی خوب شهری(نمونه پژوهشی: قائم شهر(ترک محله)
- تحلیلی بر نحوه جدایی گزینی اکولوژیکی در محلات شهر شاهین دژ (مطالعه موردی: محلات کشتارگاه و شهرک جانبازان)
- تاثیر فضای گلخانهای بر کاهش مصرف انرژی ساختمان بهینه روستای کوهستانی پالنگان
- بررسی آسیب های اجتماعی و ترافیکی شبکه معابر بافت مرکزی شهر ایرانشهر
- شهرسازی مشارکتی و مشارکت شهروندان دراداره امورشهر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی و مطالعه تاثیرات معماری سبز ونقش آن در شیوه سکونت در معماری آپارتمان نشینی نمونه موردی مجتمع های شهرک پارس و شهرک اکباتان و شهرک فرهنگیان
- مدیریت احساسات در پروژه های عمرانی
- فولاد، انتخابی پایدار برای تحقق مفهوم ساختمان سبز
- معیارهای معماری پایدار قابل ارزیابی در مجتمع های مسکونی تهران
- تاثیر بناهای تاریخی بر سیمای شهری (نمونه موردی:یخدان مویدی کرمان)
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
- رهنمودهای مناسب سازی پایانه های حمل ونقل برای افراد دارای معلولیت
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.