Year: 1396
Publish place: 4th National Conference on Wind Erosion and Dust Storms
COI: ISADMC04_049
Language: PersianView: 575
This Paper With 28 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 28 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
فرسایش بادی یکی از جنبه های مهم تخریب اراضی در مناطق خشک و نیمه خشک محسوب می شود. به دلیل مشکلات اساسی ایجاد شده در اثر حرکت تپه های ماسه ای و تاثیرات بد آن ها بر شهرها، روستاها، مناطق مسکونی، کارخانه های صنعتی، خطوط ارتباطاتی، اراضی زراعی، شبکه های آبیاری و زهکشی و آلودگی هوا، مقابله با حرکت تپه های ماسه ای و تثبیت آن ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. کوشش های انجام گرفته برای محدود کردن صدمات ناشی از ماسه های بادی، تاریخچه ای طولانی دارد. به منظور کنترل فرسایش بادی به ویژه تثبیت ماسه های، روان فعالیت های گسترده ای در کشور انجام شده است. این فعالیت ها از طریق اقدامات بیولوژیک مانند نهال کاری، بذرکاری و بذرپاشی و اقدامات فیزیکوشیمیایی مانند مالچ پاشی با استفاده از مواد نفتی انجام شده است. از جمله اقدامات مهمی که از چندین دهه قبل، در زمینه کنترل فرسایش بادی و تثبیت ماسه های روان درکشور صورت گرفته است، می توان به مالچ پاشی اشاره کرد. هرچند استفاده از این ماده، زمانی جزو بهترین راه حل ها برای تثبیت ماسه های روان بود، بااین حال اثرات مالچ نفتی بر روی جوانه زنی بذر و استقرار گیاه، مشکلات بهداشتی، محیط زیست و هزینه های آن همواره از دغدغه های مسیولین امر و محدودیت های کاربرد آن بوده است. از طرف دیگر با پیشرفت تکنولوژی و افزایش مصرف فراورده های نفتی، امروزه دیگر مالچ نفتی ترکیب پسماند محسوب نشده و درنتیجه استفاده از آن برای فرایند تثبیت تپه های ماسه ای با محدودیت هایی مواجه شده است. از این رو، علاوه بر محروم شدن از سایر فرآورده هایی که می توان با تصفیه این ماده استخراج نمود، هزینه زیاد حمل مالچ نفتی از پالایشگاه تا عرصه کار و سایر موارد ذکرشده، ضرورت استفاده از ترکیب ها و روش های کارآمدتر و ارزان تر را بسیار ضروری نموده است. در این مقاله سعی شده است با مروری بر اقدامات صورت گرفته در زمینه مقابله با بیابان زایی، تاریخچه استفاده از مالچ نفتی و مالچ های جدید بیان گردد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is ISADMC04_049. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/714437/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:زارع، سلمان،1396،مروری بر اقدامات صورت گرفته در زمینه تثبیت ماسه های روان با تاکید بر مالچ پاشی،4th National Conference on Wind Erosion and Dust Storms،Yazd،https://civilica.com/doc/714437
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی خشک سالی های اخیر دامنه جنوبی البرز (مطالعه موردی: حوزه آبخیز حبله رود)
- کاربرد زئولیت های طبیعی درتصفیه آب و فاضلاب
- بررسی خسارات ناشی از ریزگردها بر بخش کشاورزی و محیط زیست
- مقایسه روشهای گوناگون شستشو در شبکه های جمع آوری فاضلاب شهری
- بررسی رسوب شناسی و منشأ یابی رسوبات ماسه ای بخش جنوبی تالاب انزلی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- پس پردازش دینامیکی تغییرات اقلیمی خراسان رضوی
- تاثیر سرمایه اجتماعی بر آسیب پذیری ناشی از وقایع حدی در سیستم های آبی
- اثر انسو بر روی تغییرات دمای زمستان در استان تهران
- بررسی خشکسالی هیدرولوژیکی حوضه آبریز تبریز بر اساس شاخص SDI
- Climate change impact on spatial and temporal distribution of precipitation in Iran
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- اطلس هواشناسی- جاده ای بزرگراه های کشور
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۱۸ . بخش هواشناسی)
- خلاصه مدیریتی بررسی تطبیقی و تقنینی بحران آلودگی هوا در کلان شهرهای کشور
- بررسی تطبیقی و تقنینی بحران آلودگی هوا در کلان شهرهای کشور (۴ . مبارزه با بحران آلودگی هوا از طریق کاهش انتشار آلاینده ها از منابع اصلی: تحلیل هزینه فایده و طراحی نظام مالی)
- بررسی تطبیقی و تقنینی بحران آلودگی هوا در کلان شهرهای کشور (۳ . اصلاح قوانین و مقررات کنترل آلودگی هوا با هدف افزایش اثربخشی)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.