ارزیابی و بهبود جانمایی ایستگاههای امداد و نجات شهر رشت در زمان وقوع زلزله

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 490

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

TTC16_206

تاریخ نمایه سازی: 29 فروردین 1397

Abstract:

در این مقاله به بررسی پوشش ایستگاههای آتشنشانی و مراکز اورژانس بر شبکه کلانشهر رشت پرداخته شده است. نخست پوشش شبکه در شرایط عادی مورد بررسی قرار گرفته و سپس پوشش این مراکز روی شبکه در شرایط وقوع زلزله تحلیل شده است. بررسی موقعیت ایستگاههای آتش نشانی و مراکز اورژانس به روش تحلیل مکانی انجام شده است. مقایسه این دو حالت نشان می-دهد در صورت وقوع زلزله منطقه گلسار در شمال شهر رشت به کلی از پوشش ایستگاههای آتش نشانی خارج شده و پوشش اورژانس نیز روی این منطقه بسیار ضعیف است. پس از آن دو سناریوی پیشنهادی برای تقویت پوشش شبکه ارایه شده است. در سناریوی اول بدون افزودن هیچ ایستگاه جدیدی تمام ایستگاههامجددا0مکانی ابی شده و میزان پوشش شبکه تحلیل و ارزیابی می شود. در این سناریو شبکه تحت پوشش اورژانس و آتش نشانی به ترتیب رشد 4/5درصدی و 12/5 درصدی داشته اند. سناریوی دوم به افزودن تعداد ایستگاهها و ثابت ماندن مکان ایستگاههای فعلی برای حداکثر کردن پوشش شبکه میپردازد. در نتیجه اجرای این سناریو شبکه تحت پوشش اورژانس و آتش نشانی به ترتیب رشد 3/5درصدی و 9/5درصدی داشته است. در نهایت مشخص شد که در جانمایی مجدد امکانات موجود در صورت امکان پوشش بهتری بدون افزایش ایستگاه جدید در شبکه فراهم خواهد شد.

Authors

علیرضا یزدانی اسفیدواجانی

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل ونقل کارشناس ارشد دپارتمان برنامه ریزی حمل ونقل، مهندسین مشاور آیریانا طرح و برنامه

محمدعلی آرمان

کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل ونقل، دانشگاه علم و صنعت ایران

سیدمحمدعلی ثابت قدم

دکتری برنامه ریزی شهری شهردار رشت

روزبه محمدی

کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل ونقل، دانشگاه صنعتی امیرکبیر کارشناس ارشد دپارتمان برنامه ریزی حملونقل، مهندسین مشاور آیریانا طرح و برنامه.