با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
نور همواره نقش مهمی در حیات بشری ایفا نموده است. نخستین عامل محیطی که برای هر نوع فعالیتی ضروری است، نور و روشنایی می باشد. اثرات این عامل پیش از سایر متغیرهای فیزیکی است، بین متغیرهای دیگری را چه در کیفیت انجام کار نقش مهمی دارد تحت تاثیر قرار می دهد. با این وجود که آن سیر پیشرفت منابع نوری که همواره به سمت آسایش بشر بوده، با استفاده نابجا و غیرمنطقی از آن، موجب ایجاد ضرر و زیان برای وی گشته است. یکی از بزرگ ترین این زیان ها را می توان پدیده آلودگی نوری دانست. آلودگی نوری یکی از اشکال جهانی و دارایی رشد سریع از آلودگی های زیست محیطی است. این آلودگی ناشی از نتایج مهم و قابل استناد و ضعف طراحی نور بپردازی است. تحقیقات علمی نشان می دهد که آلودگی نوری می تواند عوارض جانبی درازمدتی را بر روی سلامت انسان و همچنین حیات وحش و گیاهان داشته باشد. برای افزایش آگاهی عمومی مردم در مورد آلودگی نوری سازمان هایی همواره با تنظیم برنامه هایی به منظور تعیین مناطقی برای حفاظت از آلودگی نوری تاسیس شده است. حفاظت از آسمان تاریک یک جنبش در حال ظهور و در حال رشد است. امروز با استفاده از برخی راه حل های ساده، و با بهره گیری از فناوری روز، اثرات آلودگی نوری را می توان کاهش داد. از ان جایی که پروژه عمرانی در کشور باید دارای پیوست زیست محیطی باشد، با عنایت به نوپا بودن موضوع آلودگی نوری در ایران، توصیه می گردد سازمان حفاظت محیط زیست بررسی تاثیرات اکوسیستمی، تامین روشنایی و نورپردازی هر پروژه راه قبل از صدور مجوز احداث پروژه، در دستور کار خود قرار دهد.
Keywords:
آلودگی نوری (آلودگی تاریکی) , محیط زیست , مدیریت مصرف انرژی , توسعه پایدار , مدیریت شهری , نورپردازی شهری
Paper COI Code
This Paper COI Code is ENERGYKHSH02_041. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/718915/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:عابدی فرد، حمیدرضا و ریاحی سامانی، مجید و رسولی جزی، سعید،1395،مروری بر کارگیری و روش های نورپردازی شهرها به منظور جلوگیری از آلودگی نوری و اتلاف انرژی،دومین همایش ملی انرژی (نگرشی بر تولید، بهره وری و ذخیره)،Khomeyni Shahr،https://civilica.com/doc/718915
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
Type of center: Azad University
Paper count: 2,031
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تأثیر سایبان خارجی بر میزان مصرف انرژی ساختمان نمونه مطالعاتی: آپارتمان مسکونی در اقلیم بوشهر
- بررسی نقش ارتفاع گنبد اصلی در آکوستیک مسجد امام اصفهان
- عملکرد دودکش خورشیدی و تاثیر آن در تهویه مطبوع ساختمانهای معاصر
- تاثیر مالیات سبز در کاهش مخاطرات زیست محیطی
- امکان سنجی طراحی خانه انرژی صفر در شهر تهران با تأکید بر انرژی خورشیدی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی شناخت عوامل ایجاد تلفات برق و تاثیر آلودگی های زیست محیطی بر شبکه های انتقال و توزیع
- گیمیفیکیشن، ابزاری نوین برای مدیریت و تغییر رفتار مصرف کنندگان انرژی
- طراحی و ساخت دستگاه پایش وضعیت حفاظت کاتدی لوله های گاز
- ارزیابی اقتصادی سامانه های فتولتاییک پشت بامی در اصفهان
- گاز طبیعی و نقش آن در حفظ محیط زیست و همگام با توسعه اقتصادی در کلاس جهانی
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- ماهنامه تحلیلی انرژی (۲۸) دوره دهم (ویژه تحولات انرژی در منطقه منا؛ ۱ . حوزه نفت و گاز)
- خبرنامه تحولات انرژی (۳۶) دوره دهم (با رویکرد تحولات گازی جدید در روسیه و آمریکا)
- خبرنامه تحولات انرژی (۳۵) دوره دهم (چشم انداز تحولات کشورهای منطقه منا در حوزه انرژی)
- خبرنامه تحولات انرژی (۳۴) دوره دهم (وضعیت بازار جهانی نفت در سال ۲۰۲۰)
- خبرنامه تحولات انرژی (۳۳) دوره دهم (با رویکرد وضعیت آتی بازار نفت و صادرات گاز ایران)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.