بررسی و تحلیل فاکتورهای اساسی در طراحی سیستم های توصیه گر
Publish place: The Second Conference on Electronic City
Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 5,832
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICEC02_125
تاریخ نمایه سازی: 17 اردیبهشت 1388
Abstract:
در دنیای جدید اگرچه اینترنت حجم فراوانی از داده ها را به عنوان فرصتی مناسب پیش روی کاربران قرار داده است اما در صورت نبود مدیریتی کارآمد بر روی انبوه داده های در دسترس، این امتیاز خود مانعی برای پیشرفت خواهد بود. به طوری که امروزه با توجه به حجم روزافزون داده و اطلاعات، نیاز به سیستم هایی که توانایی هدایت کاربران به سمت کالا و سرویس مورد نظر را داشته باشند بیش از پیش احساس می شود. سیستمهای توصیه گر سیستم های هوشمندی هستند که در فضای اینترنت با شناسایی علایق و اولویتهای کاربر، اطلاعات موجود را پالایش کرده و پیشنهادات مناسب و مرتبط را به تک تک کاربران ارائه می کنند. سیستم های توصیه گر ابزاری برای هرچه توانمند کردن شهروندان در بهره برداری از فضای وب محسوب می شوند. با استفاده از سیستم های توصیه گر، امکان جستجو به دنبال مفاهیمی وجود دارد که در جستجوی عادی داده ها دسترسی به آنها میسر نیست. دراین مقاله پس از شرح مقدمه ای بر مفاهیم بنیادی سیستم های توصیه گر، به تعریف و توصیف ویژگی های آن ها خواهیم پرداخت در ادامه و طی یک طبقه بندی، هشت فاکتور اساسی در طراحی، ساخت و به روز رسانی این سیستم ها از دیدگاه ساختاری مورد بررسی قرار گرفته و حدود ده سیستم پیاده سازی شده نیز از منظر این طبقه بندی مورد بررسی و تحلیل قرار خواهد گرفت.
Keywords:
سیستم های توصیه گر , پالایش اطلاعات , انباشت اطلاعات , پروفایل کاربر , ساخت پروفایل , نگهداری پروفایل , استخراج اطلاعات پروفایل
Authors
زهرا مرادی منش
عضو گروه پژوهش ITBM پژوهشکده ICT جهاد دانشگاهی
محمد درزی
عضو گروه پژوهش ITBM پژوهشکده ICT جهاد دانشگاهی
حبیب اله اصغری
عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی تهران ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :