Year: 1396
COI: ICSAU05_0186
Language: PersianView: 198
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
پاسخ لرزه ای یک ساختگاه به شدت تحت تاثیرشرایط و ویژگیهای زمین شناسی مهندسی و ژیوتکنیک آن ساختگاه قراردارد . به منظور طبقه بندی زمین، آیین نامه ها روش های متنوعی همانند سرعت موج برشی تا ژرفای30 متر را اریه می نمایند. و آیین نامه2800 ایران این اثرات را در قالب طیفهای بازتاب طرح برای طبقه بندی چهارگانه زمین پیشنهاد داده است. معیارانتخاب نوع زمین درآیین نامه 2800 ایران سرعت موج برشی ساختگاه است که با رعایت اثرضخامت لایه ها در فاصله 30 متری عمق زمین میانگین گیری می شود.برآورد رفتار و طبقه بندی خاک، امری موثر در جهت ساخت و ساز بهینه است و موجب کاهش خسارات ناشی از زلزله می شود. محدوده مورد مطالعه در جنوب استان سیستان و بلوچستان، در شهرستان ایرانشهر واقع شده است و برای طبقه بندی خاک ساختگاه ساختمان ستاد اداره کل راه و شهرسازی از میانگین سرعت موج برشی استفاده شده است. که میانگین سرعت موج برشی تا ژرفای 30 متر بین 459 تا655 متر بر ثانیه متغیر است. با توجه به نتایج به دست آمده، نوع زمین بر اساس استاندارد 2800 و آیین نامه اروپا رده بندی و با یکدیگر مقایسه شدند. نتایج نشان می دهد خاک محدوده مورد مطالعه با توجه به آیین نامه 2800 در گروه II و بر اساس آیین نامه اروپا، در گروه Bقرار گرفته است
Keywords:
طبقه بندی خاک، سرعت موج برشی، آیین نامه های ساختمانی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/734609/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:معصومی، حبیب الرحمان و حاجیان نیا، البرز،1396،طبقه بندی نوع زمین با استفاده از سرعت موج برشی در ساختگاه ساختمان ستاد اداره کل راه و شهرسازی ایرانشهر بر اساس آیین نامه های ساختمانی،پنجمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/734609
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، معصومی، حبیب الرحمان؛ البرز حاجیان نیا)
برای بار دوم به بعد: (1396، معصومی؛ حاجیان نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدل سازی وارون و تفسیر داده های مقاومت ویژه و قطبش القایی کانسار سرب و روی تاش
- بررسی پارامترهای طراحی، ساخت و بهره برداری سدهای باطله باروبکرد بهبود شرایط پایداری
- بررسی پدیدهی فرونشست زمین در دشت همدان با استفاده از روش تداخل سنجی تفاضلی راداری تصاویر ماهوارهای
- بررسی گسل های فعال استان گیلان و پتانسیل لرزه خیزی گسل ها در منطقه
- ارزیابی سرعت موج برشی در لایه های خاک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.