بررسی انواع روش های صنعتی سازی ساختمان با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی و ارایه روش بهینه (مطالعه موردی شهرک2000 واحدی نفت اهواز)

Publish Year: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 690

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICSAU05_0223

تاریخ نمایه سازی: 11 خرداد 1397

Abstract:

در فرآیند صنعتی سازی ساختمان اهداف اصلی بطور خلاصه شامل کاهش هزینه ها، افزایش کیفیت ساخت، کاهش هدر رفت منابع، افزایش سرعت ساخت و ساز، سهولت اجرا، جلوگیری از آسیب های وارده به محیط زیست، ارتقای سطح فن آوری، استفاده از ظرفیت های بومی هر منطقه و افزایش ایمنی ساختمان ها می باشد، از این رو اتخاذ سیاست مناسب در فرآیند تصمیم گیری در خصوص روش اجرای طرح های عمرانی حیاتی بوده و توسعه سیستمها و ابزارهای پشتیبانی برای تصمیم گیری می تواند به مجریان کمک شایانی نماید. در این مقاله روند تحقیق بر اساس شناسایی و معرفی روشهای متداول و مرسوم جهت اجرای پروژه های صنعتی سازی ساختمان و همچنین جمع آوری داده های اولیه به روش نظر سنجی و در نهایت استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی به منظور تجزیه و تحلیل داده های اولیه می باشد. از داده های جمع آوری شده اولیه جهت وزن دهی به پارامتر ها و معیارهای مقایسه ای در نظر گرفته شده به منظور تعیین روش بهینه اجرای صنعتی سازی ساختمان ها استفاده شده است که این پارامترها شامل هزینه، سرعت اجرا، ایمنی، سهولت اجرا، در دسترس بودن تکنولوژی، ماندگاری و دوام و محیط زیست می باشند. در مرحله اول، پس از تعیین فرض های تحقیق در خصوص انتخاب روشهای اجرایی و معیارهای مقایسه ای، به معرفی و شناسایی انواع روش های متداول اجرای صنعتی ساختمان ها پرداخته شده است، در مرحله بعد عملیات مقایسه زوجی روش های مختلف اجرایی با لحاظ نمودن هر کدام از معیارها و پارامتر های مقایسه ای به صورت جداگانه و با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی انجام و پس از تجزیه و تحلیل داده ها مدلی برای تصمیم گیری در مورد روش بهینه اجرای صنعتی پروژه شهرک مسکونی 2000 واحدی نفت اهواز ارایه شده است. نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان می دهد که بهره گیری از روش اسکلت فلزی صنعتی و روش قالب عایق ماندگار به عنوان روش های بهینه به ترتیب در اولویت های اول و دوم قرار دارند. توجه به این نکته ضروری است که نتایج بدست آمده در این تحقیق با توجه به مطالعه موردی انجام شده و در محدوده پارامترهای مورد ارزیابی در این تحقیق دارای اعتبار می باشد.

Keywords:

صنعتی سازی ساختمان , تحلیل سلسله مراتبی , شهرک مسکونی 2000 واحدی نفت اهواز

Authors

احسان شاهین زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، اهواز، ایران

نوید سیاه پلو

استاد مدعو گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز و استادیار گروه مهندسی عمران، موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان، ایران