با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
هدف از این مقاله، سنتز لایه های نازک دی اکسید تیتانیوم TiO2 به روش رسوب نشانی فاز مایع LPD روی زیر لایه های اکسید الومینیم آندی و بررسی خواص نوری و ساختاری آن ها می باشد. بدین منظور ابتدا محلول های فراوری شده با غلظت های مختلف 0/05، 0/1، 0/15 مولار از آمونیم هگزا فلیور و تیتانات در آب تهیه شدند. زیر لایه های آلومینایی به مدت 10 ساعت در محلول های فراوری شده به طو رعمودی فرو برده شدند. پس از انجام واکنش های LPD و رسوب نشانی لایه، برای تشکیل TiO2 با ساختار بلورین، نمونه هاا در دمای 500 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت کلسینه شدند. نتایج حاکی از تشکیل لایه های نازک صاف و یکنواخت با ساختار TiO2 آناتاز و ضخامتی در حدود 300 نانومتر بود. خواص اپتیکی لایه های سنتز شده که با استفاده از طیف سنجی نور مریی فرابنفش مشخصه یابی شدند. نشان دادند که جذب نوری در طول موج های کم تر از حدود 315 نانومتر و شکاف انرژی نوری در محدوده 3/14 تا 3/23 الکترون ولت می باشد. همچنین، مشخص شد که با افزایش غلظت محلول فرآوری از 0/05 به 0/1 مولار، موجب افزایش شکاف انرژی افزایش و سپس با افزایش بیش تر غلظت به 0/15 گاف انرژی کاهش می یابد.
Keywords:
لايه هاي نازك TiO2، فرايند رسوب نشاني فاز مايع، زير لايه هاي اكسيد آلومينيم آندي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/742028/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فخاریان قمی، محمدجواد و صادق زاده عطار، عباس،1396،تهیه لایه های نازک دی اکسید تیتانیوم به روش رسوب نشانی فاز مایع روی زیرلایه های آلومینایی و بررسی خواص اپتیکی آنها،هجدهمین همایش ملی مهندسی سطح و چهارمین همایش تخصصی فراوری مواد با لیزر،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/742028
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، فخاریان قمی، محمدجواد؛ عباس صادق زاده عطار)
برای بار دوم به بعد: (1396، فخاریان قمی؛ صادق زاده عطار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر استقرار مدیریت دانش بر نوآوری
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- بررسی خواص فوتوکاتالیستی نانو کامپوزیت ZnO-
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- STRUCTURAL HEALTH MONITORING SYSTEMS AS A FLAW DETECTION FOR SPOT - WELDING ON AIR- CRAFT FUSLAGE
- Multipass Autogenous TIG Welding ofSuper Duplex Stainless Steel
- Role of traversespeed on intermetallic compounds formation in dissimilarsteel/aluminum friction stir welds
- Friction Stir Welding of Aluminum Foam Sandwich Panels Manufactured by Infiltration of NaCl Space Holders
- ضرورت تدوین استانداردهای صنعت جوشکاری کشور و معرفی استانداردهای بین المللی ISO در زمینه جوشکاری
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.