Year: 1396
Publish place: 11th Congress of the pioneers of progress
COI: KPIP11_309
Language: PersianView: 414
This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
عللی که برای عقب افتادگی جامعه ایرانی تا قبل از انقلاب 57 و حتی بعد از آن، توسط روشنفکران و متفکران جامعه ما ذکر شده متفاوت است. بعضی وجود دشمن خارجی را دلیل اصلی دانسته اند، گروهی سیستم سلطنت، دسته ای تکثر دولت و نبود دولت، عده ای وجود نفت، برخی موقعیت جغرافیایی و سوق الجیشی کشور، جمعی بی سوادی مردم و بعضی هم دین اسلام را علت اساسی معرفی کرده اند .موضوعی که در متن تمام این نظرات نسبت به علل گرفتاری های ایرانیان به خوبی ملاحظه می شود این است که همه می خواهند عوامل و علل خارجی را مقصر معرفی کنند، و در حقیقت، کمتر کسی می خواهد حتی برای یک لحظه هم که شده نظرش را به خود ایرانیان و خلقیات فرد فرد ساکنان این مملکت معطوف کند و یا لااقل این فرضیه را به ذهن بیاورد که شاید تمام گناهان به گردن دیگران نباشد.در این مقاله سعی داریم یکی از خلقیات منفی ایرانیان، یعنی تنبلی اجتماعی را به عنوان یکی از عوامل ممکن عقب ماندگی ایران و همچنین عدم تحقق الگوی کار اسلامی مورد بررسی قرار دهیم. در این راستا سه پرسش اساسی قابل طرح است؛ پرسش اول اینکه آیا تنبلی یکی از خلقیات منفی ایرانیان است یعنی اینکه آیا ایرانیان تنبل هستند پرسش دوم آنکه تنبلی و تنبلی اجتماعی چیست و پرسش سوم حاکی از آن است که تنبلی چه پیامدهای منفی برای جامعه در بر دارد در فرایند پاسخ سوالات فوق ابتدا نشان دادیم که تنبلی یکی از خلقیات منفی موجود در ایرانیان است و سپس ابعاد نظری تنبلی را مشخص کرده و پیامدهای منفی آنرا از جمله تقابل با پیشرفت ایران را نشان دادیم.بر مطالب عنوان شده در این مقاله می توان نتیجه گیری کرد که این آفت اجتماعی و فرهنگی مسلما ضربه ای مهلک را به ایران پیشرفته زده است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is KPIP11_309. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/742427/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:فولادیان، مجید و فاطمی امین، زینب،1396،تنبلی اجتماعی بزرگترین مانع در تحقق الگوی کار اسلامی،11th Congress of the pioneers of progress،Tehran،https://civilica.com/doc/742427
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رابطه بین یادگیری سازمانی، تعهد سازمانی و تنبلی اجتماعی. (مورد مطالعه: کارکنان بانک اقتصاد نوین مشهد)
- بررسی رابطه بین یادگیری سازمانی، تعهد سازمانی و تنبلی اجتماعی دربانک اقتصادنوین
- بررسی عوامل موثر بر تنبلی اجتماعی جوانان ۱۸ تا ۲۹ سال مطالعه موردی 3 شهر یاسوج
- بررسی رابطه سبک های شخصیتی با تنبلی ( مطالعه موردی: دانشجویان خوابگاهی دانشگاه سراسر تبریز )
- طلاق عاطفی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح احتساب سنوات خدمت بازنشستگان نیروهای مسلح»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.