Year: 1396
Publish place: 6th conference on air and noise pollution management
COI: CANPM06_188
Language: PersianView: 131
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در سال های اخیر بررسی سطح آلاینده های هوا بخصوص ذرات معلق توسط تکنیکهای سنجش از دور در شهرهای بزرگ جهان بسیار مورد توجه قرار گرفته است. هرچند چالش ها و عدم قطعیت های فراوانی با توجه به پیچیدگی رابطه غلظت ذرات معلق در سطح و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آنها با مقادیر اپتیکی اندازه گیری شده توسط سنجنده ها وجود دارد. در مطالعه حاضر ارتباط بین پارامتر ماهوارهای عمق اپتیکی آلاینده ها به دست آمده از سنجنده MODIS، پارامترهای هواشناسی و غلظت ذرات معلق در سطح شهر تهران بررسی گردیده و مدل های آماری جهت پیش بینی غلظت ذرات توسعه داده شده است. در ادامه کانتورهای غلظت ذرات با روشهای مختلف درون یابی در نرم افزار ArcGIS تولید و با مقادیر اندازه گیری شده مقایسه گردیده است. در کل نتایج نشان میدهد که برای سنجنده مورد نظر در روز تعیین شده، توانایی مدل خطی توسعه داده شده بیشتر از مدل غیر خطی میباشد. همچنین میزان اختلاف موجود بین مقادیر اندازه گیری شده و پیش بینی شده در روش درون یابی کریجینگ نسبت به پلیگون های تیسن تا حدودی کمتر است.
Keywords:
ذرات معلق، سنجش از دور، AOD، رگرسيون آماري، GIS
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/754394/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ستوده یان، سعید و قطبی، سبا و ارحامی، محمد،1396،بهره گیری از سنجش از دور (RS) و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) جهت پیش بینی غلظت ذرات معلق در شهر تهران،ششمین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا،تهران،،،https://civilica.com/doc/754394
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ستوده یان، سعید؛ سبا قطبی و محمد ارحامی)
برای بار دوم به بعد: (1396، ستوده یان؛ قطبی و ارحامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی بهترین پیکربندی WRF در اجرای مدل CMAQ جهت تعیین غلظت آلاینده ها درشهر تهران
- تاثیر الگوی رانندگی بر میزان انتشار منابع متحرک تهران با استفاده از مدل IVE
- برآورد غلظت ذرات معلق در سطح زمین با استفاده از تکنیک سنجش از دور و پارامترهای هواشناسی: (مطالعه موردی در تهران)
- بررسی وضعیت مدیریت پسماند های الکترونیکی در دنیا و ایران
- تخمین غلظت گرد و غبار با استفاده از تصاویر سنجنده مودیس و تکنیک سنجش از دور
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- Water Quality Index (WQI) Assessment along Inland Fresh Waters of Taylor Creek in Bayelsa State, Nigeria
- Valorization of Balanites aegyptiaca Seeds from Mauritania: Modeling of Adsorption Isotherms of Caffeine from Aqueous Solution
- Tools for Analyzing the Impact of Cooperative Education Programs on the Development of Schoolchildren’s Meta-Disciplinary Outcomes and Soft Skills
- Theoretical Aspects of Anti-Corruption Enlightenment as Factor of System Increase of Efficiency of Activity of Federal ExecutiveAuthorities (On the Example of the Federal Bailiff Service of Russia)
- The Role and Features of Resource-Saving Processes in Modern Conditions of Managing the National Economy and the Implementation ofState Strategic Initiatives
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.