طرح بهینه ساز ه های فض اکار با استفاده از الگوریتم ژنتیک اصلاح شده و شبکه های عصبی مصنوعی تابع بنیادی شعاعی( RBF ) و انتشار متقابل( (CP

Publish Year: 1382
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,755

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICCE06_049_0838287335

تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1384

Abstract:

اگر طراحی یک سازه به صورتی انجام بگیرد که علاوه بر رعایت مسایل فنی و ضوابط طراحی کمترین هزینه اجرائی را داشته باشد؛ به چنین فرآیندی بهین هسازی گفته م یشود. بهین هسازی سازه های با درجات آزادی زیاد، از جمله ساز ههای فضا کار، به علت داشتن حجم بالای محاسباتی، مستلزم صرف زمانهای طولانی می باشند . استفاده از مفاهیم شبک ههای عصبی مصنوعی م یتواند در کاهش کلی زمان لازم جهت بهین هسازی بسیار مفید واقع شوند. شبک ههای عصبی مصنوعی انتشار برگشتی( BPNN ) و انتشار متقابل( CPNN ) از جمله شبکه هایی هستند که در بهینه سازی مورد استفاده قرار گرفت هاند. در این تحقیق از شبکه عصبی مصنوعی تابع بنیادی شعاعی ( RBF ) برای تقری بسازی تحلیل سازه در روند بهین هسازی شبک ههای د ولایه فض اکا ر، استفاده شده است. از طرف دیگر از یک الگوریتم ژنتیک اصلاح شده که روش زی رجمعی تها ( SPM ) نا مگذاری شده است، جهت بهینه سازی این ساز هها استفاده شده است. استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در چهارچوب روش زیر جمعی تها یک روش مناسب را جهت بهینه سازی ساز ههای با درجات آزادی زیاد فراهم م یآورد که در مقایسه با روش ژنتیک ساده در مدت زمان بسیار کوتاهتری به نتایج مناسب همگرا می شود. برای تمامی مراحل اساسی تحقیق حاضر که عبارتند از تقریب سازی تحلیل سازه با استفاده از شبک ههای عصبی مصنوعی RBF و CP وبهین هسازی با استفاده از روش زیر جمعی تها، برنام ههایی در محیط نرم افزار MATLAB 6.1 نوشته شده است. در نهایت،نتایج حاصل از بهین هسازی یک شبکه د ولایه فض اکار با استفاده از نتایج تقریب سازی شده حلیل سازه توسط شبک ههای RBFو CP با نتایج به دست آمده از بهینه سازی با استفاده از نتایج دقیق تحلیل سازه مقایسه شده اند.

Authors

عیسی سلاجقه

استاد بخش مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان

سعید قلی زاده

کارشناس ارشد بخش مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • نجار، م." بهینه سازی قابهای فولادی با اتصالات نیمه صلب ...
  • شیخ الاسلام، " طرح بهینه سازه با روش وراثتی و ...
  • کاوه، ع. و ایرانمنش، ع.، {شبکه های عصبی مصنوعی در ...
  • Goldberg, D.E.Genetic Algorithms in Search, Optimization, and Machine Learning, Addi ...
  • Was serman, P.D .Neural Computing Theory and Practice?, Van Nostrand ...
  • Was serman, P.D. Advanced Methods In Neural Computing?, Van Nostrand ...
  • Salajegheh, E. and Salaj egheh, J. ?Optimum Designe Of Structures ...
  • نمایش کامل مراجع