Year: 1397
COI: ECICONFE02_002
Language: PersianView: 314
This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در عصر حاضر هر زمان که نقاط ضعف و یا آسیب پذیری سیستم ها کشتی می شود، تولیدکنندگان سخت افزار و نرم افزار را به سرعت آن را بررسی و اقدام به دوز رسانید و انتشار وصله های امنیتی می نمایند. استفاده از این فرایند برای مقابله با آسیب پذیری ها در بسترهای ارتباطی صنایع حیاتی کافی نمی باشد. امروزه با رشد روزافزون صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، پیچیدگی های سخت افزاری و نرم افزاری و هزینه قابل توجه سرمایه گذاری شده در این حوزه، شناسایی و پای شما خاطرات و رخدادهای حساس از مهم ترین دغدغه مدیران و فعالان این بخش محسوب می شود. در دهه اخیر با پیشرفت صنعت فناوری اطلاعات و ورود آن به صنایع مختلف جهت تسهیل فرایند خاک ها ماهیت منابع و مباحث مختلف امنیتی در آن ها، نیاز به یک راهکار جام برای مدیریت ریسک خام، رخدادها به مخاطرات امنیتی، توجه کارشناسان پهناوری اطلاعات را درک نمود و منجر به تاسیس مراکز عملیات شبکه و امنیت در حوزه فناوری تعداد شد. اما با توجه به تنوع رخدادها و مخاطرات موجود در صنایع نفت، گاز، به بالای سر پتروشیمی از سوی بخش های متفاوت و تمرکز مراکز عملیات شبکه و امنیت در حوزه امنیت اطلاعات، این مراکز نتوانسته نیازهای این صنایع را به صورت کامل مرتفع سازد. با توجه به اهمیت مدیریت جامعه و یکپارچه اطلاعات و رخدادهای حساس و ناهمگون بخش های مختلف در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در این مقاله تلاش شده است تا مدلی چند لایه برای مدیریت بهینه رخدادهای پرخطر و امنیتی ارایه شود کتاب های شعر رخدادها و داده های خام ارسالی از بخش های مختلف سازمان، مخاطرات برای دیدن عمومی را شناسایی نموده و ضمن تجزیه و تحلیل یافته ها به اعمال نظر کارشناسان خبره این صنایع، هشدارها و اطلاع رسانی لازم را به مدیران سازمان ارایه نماید.
Keywords:
مديريت بحران، مركز مديريت امنيت، امنيت اطلاعات، پايش رخداد، شناسايي مخاطرات
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/766382/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عبدالهی، احمدرضا،1397،امنیت اطلاعات در شبکه کامپیوتری،دومین همایش بین المللی مهندسی برق،علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات،همدان،،،https://civilica.com/doc/766382
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، عبدالهی، احمدرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، عبدالهی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نگاهی کلی به معماری و پروتکل امنیت داده ها در دالان بی انتهای شبکه های کامپیوتری
- بررسی آینده ارزهای رمز نگاری شده
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- پرورش جلبک دونالیلا سالینا و تولید کاروتنویید ها از آن:گامی در جهت توسعه پایدار
- امنیت و حریم خصوصی در شبکه های اجتماعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.