Year: 1397
COI: CIVILED06_030
Language: PersianView: 228
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
با توجه به اینکه بحث زوال مقاومت و سختی در تعریف مفاصل پلاستیک جزء مباحث مغفول آیین نامه هاست، سعی شده است تا این مورد در انجام این پژوهش مورد ارزیابی دقیق قرار گیرد، چراکه در صورت لحاظ این نوع زوال ممکن است تاثیراتی را در رفتار کلی سازه از نقطه نظر پایداری در برابر بارهای جانبی یا تغییراتی در نیاز لرزه ای سازه همانند جابجایی های افقی تحت بارهای جانبی، شاهد باشیم و بهتر بتوانیم اعضای بحرانی را مشخص نماییم. در این پژوهش سعی می شود تا اثرات نامتقارنی روی منحنی های شکنندگی سازه نیز بررسی شوند. در مجموع می توان به این نکته اشاره نمود که برای ارزیابی رفتار مفاصل پلاستیک و کمک به تعرین این نوع مفاصل می توان از تحلیل های غیرخطی استفاده نمود. چراکه با انجام این نوع تحلیل ها به صورت دقیق می توان محل تشکیل این مفاصل و در نتیجه رفتار دقیق تر سازه ها را بررسی نمود. به صورت کلی می توان گفت که تحلیل های پرکاربرد در این زمینه تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی و تحلیل استاتیکی غیرخطی(پوش اور) می باشند که در این پژوهش از هر دوی این تحلیل ها استفاده می شود. جهت مدل سازی،سازه های با طبقات 3 و 5 و 10 طبقه در نظر گرفته شده اند و جهت انجام تحلیل ها از نرم افزار سپ2000 استفاده شده است. مدل ها همراه با نامنظمی جرمی پلانی و به دو صورت اعمال و عدم اعمال زوال در هنگام تعریف مفاصل پلاستیک در نظر گرفته شده اند. ملاحضه شده است که با اعمال زوال در تعریف و اختصاص مفاصل پلاستیک، نیازهای سازه همانند جابجایی نسبت به مدل بدون اعمال زوال، افزایش داشته است و همچنین مشاهده شده است که میزان این افزایش در مدل های با تعداد طبقات متفاوت، تفاوت اندکی با یکدیگر داشته اند. همچنین مشاهده شده است که مدل سازی زوال سختی موجب کاهش شکل پذیری کلی سازه شده است.
Keywords:
نامنظم در پلان، نامنظم جرمي، تحليل ديناميكي فزاينده، زوال سختي، منحني شكنندگي، قاب خمشي بتن آرمه
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/767390/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صادقی عارف، مهدی،1397،بررسی اثر مدل سازی زوال سختی در قاب های خمشی بتن آرمه دارای نامنظمی جرمی پلانی بر پاسخ های لرزه ای سازه و منحنی شکنندگی،ششمین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و توسعه اقتصاد شهری،شیراز،،،https://civilica.com/doc/767390
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، صادقی عارف، مهدی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، صادقی عارف؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تهیه منحنی های شکنندگی ساختمان های فولادی با مهاربند کمانش-تاب تحت زلزله های حوزه ی نزدیک با استفاده از شتاب طیفی مد اول سازه
- بررسی مبانی تحلیل دینامیکی افزایشی (IDA)، مزیت ها و کاستی های آن
- توسعه منحنی شکست لرزه ای برای سازه های بتن آرمه موجود در ایران با سیستم قاب خمشی متوسط
- بررسی تأثیر میراگرهای ویسکوز مایع در پاسخ لرزه ای ساختمان های فولادی با مهاربند شورون
- توسعه منحنی های شکنندگی برای قاب های خمشی فولادی با لحاظ اثر ارتفاع
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.