با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
ارزیابی ریسک یکی از مهمترین عوامل موفقیت در پروژه های ساختمانی است. برخی از روابط بین ریسکها در پروژه های ساختمانی ایجاد شده است. وقوع هر ریسک میتواند سایر اثرات از جمله اثرات منفی ریسکهای مالی بر ریسکهای ساخت و ساز را شدیدتر کند. هدف این مقاله انتخاب مناسبترین روش انعقاد قرارداد پروژه های ساختمانی براساس ریسکهای بااهمیت بااستفاده از روش ( COPRAS ( است. داده های مربوط به مطالعه از طریق بررسی ادبیات، مصاحبه و بررسی پرسشنامه توزیع شده بین کارشناسان در زمینه پروژه های ساختمانی جمع آوری شده است. نتایج به دست آمده نشان داد 19 ریسک با بیشترین تاثیرگذاری، در شش گروه ریسکهای حقوقی و قراردادی، ریسکهای سیاسی، ریسکهای اجتماعی، ریسکهای سازمانی، ریسکهای پروژه و ریسکهای اقتصاد کلان تقسیم و گروه ریسکهای حقوقی و قراردادی و گروه ریسکهای پروژه مهمترین گروه از ریسکها در قرارداد پروژه های ساختمانی هستند. به عنوان یک نتیجه گیری، ANP در تجزیه و تحلیل بازخورد و وابستگی بین ریسکها مناسب است. از قرادادهای شناسایی شده، 6 نوع قراداد دارای بیشترین امتیاز شدند. از 26 معیار انتخاب شده، 16 معیار باتاثیر مثبت و 10 معیار با تاثیر منفی شناسایی گردیدند. معیارها وزن دهی شدند که درنتیجه، معیار مدیریت ضعیف قرارداد و معیار بهبود سطح کیفی اجرای پروژه در رتبه های اول و دوم قرار گرفت. دیگر معیارهای دارای اهمیت عبارتاند از: معیار رضایتمندی کارفرمایان، مشاوران و پیمانکاران، تنوع بیش از حد قرارداد، اطمینان از کوتاهترین برنامه زمان بندی، مشخص بودن بودجه پروژه، اطمینان از حداقل هزینه، بهبود تجهیز و تدارک به هنگام، کاهش هزینه های اجرای پروژه و سهولت در اعمال تغییرات پروژه. پس از تعیین وزن معیارها با استفاده از روش COPRAS رتبه بندی قراردادها انجام گرفت. برهمین اساس، قرارداد فهرست بهایی رتبه اول، قرارداد E.P.C رتبه دوم، قرارداد مدیریت پیمان رتبه سوم، قرارداد سرجمع رتبه چهارم، قرارداد مترمربع زیربنا رتبه پنجم و قرارداد قیمت مقطوع در رتبه ششم قرار گرفت.
Keywords:
ارزیابی ریسک، قراردادهای ساختمانی، روش ) COPRAS (، رتبه بندی ریسک، مدل ارزیابی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/775119/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمیان، محمد و والی پور، علی رضا،1397،انتخاب مناسب ترین روش انعقاد قرارداد پروژه های ساختمانی براساس ریسکهای بااهمیت بااستفاده از روش COPRAS،کنفرانس عمران,معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام،تبریز،،،https://civilica.com/doc/775119
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، قاسمیان، محمد؛ علی رضا والی پور)
برای بار دوم به بعد: (1397، قاسمیان؛ والی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- عامل های مهم در مدل سازی اطلاعاتی ساختمان (BIM ) و الویت بندی آنها با توجه به تاثیر در توسعه پایدار
- بررسی ریسک های ایمنی آسانسور با استفاده از تکنیک FMEA
- بهره وری انرژی در ساختمان های سبز و نقش آن در توسعه پایدار
- انتخاب روش های مختلف قرارداد با استفاده از تکنیک های تصمیم گیری چندمعیاره (مطالعه موردی:شرکت آب و فاضلاب شهر مشهد)
- وزن دهی دسته بندی جدیدی از معیارهای انتخاب پیمانکاربا روش تحلیل سلسله مراتبی فازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.