با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
باغ سازی روشی است که ایرانیان برای خلق فضاهایی بهشت گونه در دل کویر از آن بهره برده اند و پیشینه بسیار کهنی در این سرزمین دارد. فن باغ سازی از ایران به دیگر نقاط جهان راه پیدا می کند، تیموریان پس از دیدن باغ های ایرانی نمونه های مشابه آنها را خلق کردند تا بدانجا که از نام های مشابه باغ های ایرانی برای باغ هایشان استفاه کردند. آن ها باغشهرهایی ساختند که سمرقند اولین آنها بود .دوره صفوی، دوره شکوه باغ سازی در ایران است و باغ های بسیاری به دستور شاه عباس احداث شدند. شاه عباس در ساخت باغشهر هایش شهر سمرقند را مدنظر داشت و بر همین اساس باغشهرهایی را در قزوین، اصفهان، اشرف، فرح آباد و... ساخت. این پژوهش با استفاده از روش میدانی و با رویکرد تاریخی توصیفی صورت گرفت و این نتیجه حاصل شد که باغشهرهای شاه عباس گرچه از باغشهر سمرقند الگو گرفته اند اما باغشهر سمرقند، خود بازتاب الگوی باغ سازی ایرانی است و می توان اذعان داشت که باغ شهرهای صفوی ریشه در باغ سازی کهن ایرانی دارند و با الگویی از پیش طراحی شده احداث گردیده اند، بر خلاف باغشهر سمرقند که به صورت ارگانیک بوده و هیچ گونه طرحی از پیش برایش تعیین نشده بود.
Keywords:
باغشهر، عصر تيموري، سمرقند، عصرصفوي، اشرف البلاد
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/776111/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسماعیل زاده، پریسا،1397،بازتاب باغشهر تیموری در تهرنگ باغشهرهای صفوی نمونه موردی: باغشهرهای سمرقند و اشرف،کنفرانس عمران,معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام،تبریز،،،https://civilica.com/doc/776111
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، اسماعیل زاده، پریسا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، اسماعیل زاده؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- گونه شناسی خانه های بافت تاریخی گرگان
- تأثیر قصه و ادبیات داستانی بر فضا و معماری
- پایداری زیست محیطی باغ تاریخی عباس آباد بهشهر با رونق گردشگری
- طراحی منظرو فضای سبز سایت های صنعتی فعال با رویکرد توسعه پایدار؛ به مثابه زیرساخت سبز (نمونه موردی: نیروگاه سیکل ترکیبی شهید منتظرقایم، فردیس، کرج)
- طراحی مجتمع اقامتی، آموزشی کودکان کارو خیابانی در جهت رشد و شکوفایی استعدادهای آنان واقع در منطقه 6 تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.