با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
از آنجایی که سدها به ندذت بر روی زمین های ناتراوا ساخته می شوند معمولا فرار آب مخزن از پی سد یکی از مسایل سدهای بزرگ به شمار می آید که بر کارایی دس و ایمنی تاسیسات دایمی سد تاثیرگذار است. یکی از روش هایی که برای کنترل این تراوشات به کار گرفته می شود استفاده از دیوار آب بند بتن پلاستیک است. بتن پلاستیک به دلیل داشتن خاصیت نفوذپذیری پایین، رفتار پلاستیکی و خاصیت شکل پذیری مشابه خاک مجاور کاربرد زیادی در دیوارهای آب بند دارد و یکی از شیوه های متداول در کاهش نفوذپذیری پی سدهای خاکی می باشد. در طراحی بتن پلاستیک علاوه بر مقاومت فشاری، شکل پذیری و نفوذپذیری به عنوان دو عامل مهم تر در طرح اختلاط مد نظر قرار می گیرند. بنتونیت یکی از مهم ترین مواد استفاده شده در ساخت بتن پلاستیک می باشد که در آن نقش پایدار کننده را ایفا می کند. بنتونیت یکی از مشتقات خاک رسد است که دارای قدرت جذب آب بالا و تورم 300 درصدی پس از تماس با آب می باشد. این خواص باعث بوجود آمدن تاثیرات مخرب زیادی در بتن پلاستیک از جمله ترک های عمقی و کاهش شدید مقاومت آن می شود. لذا برای از بین بردن این تاثیرات آن را حداقل از 24 ساعت قبل از آب ترکیب نموده و با تیغه های مخصوصی آن را مخلطو می کنند تا تمام بنتونیت به صورت اشباع در بیاید. این کار زمان و هزینه بسیاری را صرف می کند. هدف این تحقیق این است که تا با ارایه روشی بنتونیت را با مصرف کمترین زمان و هزینه در بتن پلاستیک بکار ببریم به گونه ای که در مقاومت فشاری بتن پلاستیک تغییر محسوسی ایجاد نشود.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is SECM02_006. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/776860/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:فدایی، محمدامین و نکویی، مسعود و جوادی، پاشا،1396،بررسی تاثیرات بنتونیت خشک و اشباع در مقاومت فشاری بتن پلاستیک،دومین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران(مهندسی سازه و مدیریت ساخت)،Tehran،https://civilica.com/doc/776860
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
Type of center: Azad University
Paper count: 37,231
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه طبقه بندی داده های نامتوازن توسط الگوریتم ماشین بردار پشتیبانی با الگوریتم شبکه عصبی
- تاثیر مدیریت دانش و سرمایه اجتماعی بر عملکرد اقتصادی و مالی پروژه های نفت و گاز منطقه پارس جنوبی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- توسعه ی پایدار شهری با تکیه بر مفهوم شهر اسفنجی و مطالعه ی تخصصی روسازی با بتن متخلخل در شهر اسفنجی
- بهره گیری از مدل سازی اطلاعات ساختمان به منظور افزایش راندمان پیمانکاران
- ارائه مدلی مبتنی بر شبیه سازی و بهینه سازی جهت برنامه ریزی پایدار ساخت پروژه های خطی
- Compressive strength of slag-based geopolymer concrete containing natural pozzolan
- Establishment of the Green Geotechnology Laboratory at Sharif University of Technology
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.