CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی سطح ایمنی مشاغل و شناسایی تاثیر مولفه های رضایت شغلی بر آن در پروژه های عمرانی شهر اصفهان، مورد مطالعه : کارکنان پروژه های عمرانی شهر اصفهان در دامنه زمانی سال (1391-1388)

عنوان مقاله: ارزیابی سطح ایمنی مشاغل و شناسایی تاثیر مولفه های رضایت شغلی بر آن در پروژه های عمرانی شهر اصفهان، مورد مطالعه : کارکنان پروژه های عمرانی شهر اصفهان در دامنه زمانی سال (1391-1388)
شناسه ملی مقاله: MOCONF11_166
منتشر شده در یازدهمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و هشتمین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز در سال 1397
مشخصات نویسندگان مقاله:

سیدمحسن قریشی - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی - منابع انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اصفهان
آرش شاهین - عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان
محمد حسین زاده - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی منابع انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان

خلاصه مقاله:
پروژه های عمرانی شهری به دلیل تعامل نزدیک با جامعه و مردم از نقطه نظر موضوعات ایمنی و بهداشت دارایحساسیت و اهمیت فراوان می باشند. پرداخت حق بیمه بالاتر، هزینه بالای غرامت کارکنان، عدم احساس ایمنی دررغبت به کار توسط کارکنان، عدم اطمینان مردم جامعه به محیط کار و داشتن احساس ناخوشایند آنان به پروژه هااز جمله هزینه های پنهانی است که سازمان متولی را ملزم به رعایت اصول ایمنی در پروژه های عمرانی شهری مینماید. هدف این مقاله ارزیابی سطح ایمنی مشاغل و شناسایی تاثیر مولفه های رضایت شغلی بر آن در پروژه هایعمرانی شهر اصفهان می باشد. پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه پژوهش توصیفی تحلیلی می -باشد. به گونه ای که برای جمع آوری اطلاعات از روش بررسی اسناد و مدارک موجود پروژه های عمرانی شهراصفهان و همچنین پرسشنامه استاندارد رضایت شغلی استفاده و برای تجزیه و تحلیل آن ها نرم افزار های SPSS وExcel به کار گرفته شده است. نتایج این پژوهش بیانگر آن است که پروژه احیا میدان امام علی (ع) نسبت به دیگرپروژه ها دارای بالاترین میزان شدت و فراوانی حادثه بوده و اعمال متغیر کنترل (ثبات مکان کاری و تداوم سنواتخدمت) در کاهش میزان شدت و فراوانی حوادث نقش چشمگیری داشته است. همچنین هرچقدر میزان رضایتشغلی افراد بیشتر بوده ،میزان و شدت حوادث کمتر شده،به علاوه کمترین میزان رضایت شغلی در گروه کارگران وکارمندان بوده و بیشترین آمار وقوع حوادث و شدت حوادث مربوط به همین گروه بوده است. نتایج آمار توصیفی نیزبیانگر آن است که بیشتر افراد آسیب دیده در سمت های کارگری مشغول به کار بوده و دارای سن 30 تا 40 سالمی باشند. این افراد اکثرا در ساعت 8 تا 10 صبح دچار سانحه گردیده و از ناحیه پا آسیب دیده اند.

کلمات کلیدی:
مدیریت ایمنی، پروژه های عمرانی، رضایت شغلی ،ضریب فراوانی حادثه

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/777889/