با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امرزوه یکی از مسایل مهمی را که جامعه ما را تهدید می نماید بدحجابی و یا بی حجابی است که باعث رواج فحشا گردیده وجوانان زیادی را در منجلاب فساد غوطه ور نموده است و با توجه به نظریات روان شناسی اختلالات روحی در نتیجه بهبیماری های عصبی منجر و باعث برهم زدن تعادل حیاتی و جسمانی فرد می گردد. داده های مورد نیاز این تحقیق به وسیلهپرسشنامه های (گرایش به حجاب و عوامل موثر بر آن، نگرش افراد به حجاب از ابعاد مختلف و بررسی عوامل موثر بر ارتقاءسطح حجاب و عفاف که بصورت تصادفی میان 375 دانشجویان دانشگاه پیام نور اراک توزیع شده است جمع آوری گردیدهاست. تحلیل داده ها نیز در دو سطح توصیفی و استنباطی با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و روش های آماری نظیر آزمون هایهمبستگی پیرسون و رگرسیون صورت گرفت. نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان داد که بین عفاف و حجاب با تقویت باورهای دینی خانواده ها و دانشگاه ها (r=0/148 و p≤0/007)، اعتقاد به با ارزش بودن حجاب (r=0/367 و p≤0/001)، فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر (r=0/193 و p≤0/034)، رضایتمندی از پوشش حجاب (r=0/219 و p≤0/011)، اعتقاد به کاربردی بودن حجاب و افزایش سطح آگاهی و اشتغالزایی (r=0/124 و p≤0/003) و میزان نظارت دانشگاه و خانواده ها (r=0/403 و p≤0/005) رابطه معنادار و همبستگی وجود دارد. بنابراین تقویت اعتقاد و باورهای دینی خانواد ه ها و دانشگاه ها، تبلیغ صحیح و تبدیل کردن عفاف و حیا در بین دانشجویان به یک ارزش شامخ اجتماعی، آموزش و فرهنگ سازی برای ایجاد این فرهنگ، تقویت و گسترش عفاف و حجاب در بین دانشجویان از مقاطع پایین تر، تعمیق باورها و اعتقادات دینی، زمینه سازی جهت ایجاد فضای اجتماعی سالم، تصحیح الگوهای جامعه پذیری، بالابردن سطح آگاهی ها، هم جهتی نهادها ی دولتی و دانشگاه ها و نظارت از مهمترین استراتژی ها در ترویج و توسعه فرهنگ عفاف و حجاب در دانشگاه ها و جامعه اسلام ی به شمار می آیند.
Keywords:
دانشگاه، فرهنگ، عفاف و حجاب، آموزش، استراتژي ها
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/779313/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عشقی عراقی، مهتاب و خسروی، صفورا،1396،استراتژی های علمی و کاربردی توسعه فرهنگ حجاب و عفاف توسط دانشگاه ها (مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه پیام نور اراک)،همایش نگرش علمی و کاربردی به عفاف و حجاب،تهران،،،https://civilica.com/doc/779313
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، عشقی عراقی، مهتاب؛ صفورا خسروی)
برای بار دوم به بعد: (1396، عشقی عراقی؛ خسروی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش گردشگری خلاق هنری در توسعه کارآفرینی و بازاریابی آثار صنایع دستی
- نگرش دانشجویان نسبت به حجاب با توجه به تاثیر به دو نهاد خانواده و دانشگاه (مورد مطالعه: دانشجویان دختر دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان)
- مبانی سیاستگذاری های فرهنگی در ایران
- مدیریت رسانه سینما در الگوی پیشرفت و توسعه ملی کشورهای در حال توسعه
- پژوهص فمنیستی و کاربست آن در تعلیم و تربیت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- عبرت آموزی از زندگی پرچم داران بصیرت وخواص بی بصیرت در تاریخ اسلام
- عوامل و موانع بصیرت
- بررسی تطبیقی دانشگاه های افسری معروف دنیا
- راه های برون رفت از فتنه در جامعه اسلامی از نگاه امیرالمؤمنین علی (ع) (با تأکید بر وقایع پس از انتخابات دهم)
- اخلاق پاسداری
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.