Year: 1397
COI: SETCO01_032
Language: PersianView: 219
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه، هویت نام تجاری، همانند سرمایه، برای سازمان و محصولات آن ارزش آفرینی می کند از اینرو ارتقای نام تجاریدر بسیاری از موارد به عنوان مبنای تعیین استراتژی بدل شده است. از نظر مصرف کننده، نام تجاری، معرف پایه و اساسیک انتخاب مطمین و مطلوب است لذا مدیریت مناسب نام تجاری در رسیدن به اهدافی چون وفاداری مشتریان، مشتریمداری و سوددهی، نیز، بسیار موثر است. پژوهش حاضر در همین راستا و با هدف بررسی اثرات ابعاد نام تجاری بر رفتارخرید مشتریان در خریدهای اینترنتی طرحریزی شده است. تعداد 384 نفر به عنوان نمونه آماری تعیین شده وپرسشنامه پژوهش به شیوه گلوله برفی در بین دوستان، همکاران و دانشجویان توزیع گردید. این پرسشنامه محققساخته بوده و با نظر به پیشینه پژوهش و مبانی نظری ارایه شده در مورد برند تدوین گردیده است که شامل 8 خردهمقیاس و 34 گویه می باشد. اطلاعات به دست آماده از فعالیت میدانی پژوهش به کمک نرم افزار spss و با بکارگیریآزمون های K-S و آزمون تی تست و در نهایت آزمون رتبه بندی فرویدمن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج پژوهشضمن تایید هر هشت فرضیه تحقیق نشان داد هر یک از مولفه های وفاداری، کیفیت ادراک شده برند، تبلیغات،رضایتمندی، اعتماد و اطمینان مشتریان، کیفیت تولید، شهرت ملی، عرق ملی ترجیح (ملی) و قیمت در رفتار خریداینترنتی تاثیر داشته و بیشترین تاثیر مربوط به متغیر رضایتمندی بوده است.
Keywords:
نام تجاري، رفتار خريد، خريد اينترنتي، ارزش برند
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/783802/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کارگربیده، محمدجواد و نصیرزاده، الهه،1397،اثرات ابعاد نام تجاری بر رفتار خرید مشتریان در خریدهای اینترنتی،کنگره ملی سالانه ایده های نوین پژوهشی در علوم مهندسی و تکنولوژی، برق و کامپیوتر،ساری،،،https://civilica.com/doc/783802
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، کارگربیده، محمدجواد؛ الهه نصیرزاده)
برای بار دوم به بعد: (1397، کارگربیده؛ نصیرزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی سودمندی استراتژی های مومنتوم و معکوس در بورس اوراق بهادار تهران
- ارزیابی تأثیر جوامع آنلاین بر میزان وفاداری مشتری به برند در شبکه های اجتماعی
- ارزیابی استراتژی مومنتوم قیمت در بازار بورس اوراق بهادار تهران
- بررسی نقش مدیریت منابع انسانی در سازمان های مجازی
- تاثیر احساسات و شهرت برند برتجربه برندآنلاین موردمطالعاتی: سایت خریداینترنتی دیجی کالا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- اثر مدیریت دانش در انتخاب و انتقال تکنولوژی انرژی های پاک در صنعت خودرو(مورد مطالعه: شرکت صنعتی ایران خودرو)
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.