Year: 1395
Publish place: Innovative Food Technologies ، Vol: 4، Issue: 1
COI: JR_JIFT-4-1_009
Language: PersianView: 99
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
گیاه زعفران از جمله گیاهانى است که بخش هاى مختلف آن از دیر باز در صنعت غذا و طب سنتى استفاده مى شود. گلبرگ زعفران به عنوان محصول جانبى فراورى زعفران حاوى مقادیر قابل ملاحظه اى از ترکیبات آنتى اکسیدانى است، اما هم چنان اطلاعات کمى در مورد نحوه استخراج این ترکیب ها از آن به شیوه هاى گوناگون وجود دارد. استخراج به کمک فراصوت روشى سریع و موثر براى استخراج ترکیبات موثره گیاهى است که در مقیاس صنعتی و آزمایشگاهى قابل اجرا مى باشد. در این پژوهش از روش سطح پاسخ، طرح باکس بنکن، به منظور بررسى تاثیر دماى استخراج،65-25 درجه سانتى گراد، زمان استخراج، 15-5 دقیقه و شدت صوت، 100-20 درصد، بر راندمان استخراج ترکیبات پلى فنولى، فلاونوییدى، آنتوسیانینى، میزان فعالیت آنتى اکسیدانى و نیز بهینه سازی فرایند استخراج استفاده گردید. نتایج نشان داد، در صورتى که زمان استخراج 15 دقیقه، دماى استخراج 43 درجه سانتى گراد و شدت صوت 100 درصد باشد، بیش ترین بازده استخراج ترکیبات آنتى اکسیدانى حاصل مى گردد. تحت این شرایط میزان ترکیبات پلى فنولى 1380 میلى گرم در صد گرم گلبرگ خشک، فلاونویید 144 میلى گرم در صد گرم گلبرگ خشک، آنتوسیانین 120 میلى گرم در صد گرم گلبرگ خشک، درصد به دام اندازى رادیکال آزاد DPPH، 73 درصد و توان آنتى اکسیدانى احیاى آهن، 3/8 میلى مولار به دست آمد.
Keywords:
آنتوسيانين، آنتى اكسيدان، پلى فنول، گلبرگ زعفران، طرح باكس بنكن
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/792204/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدیان کوچکسرایى، زهرا و نیازمند، راضیه،1395،استخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازى شرایط استخراج آن،،،،،https://civilica.com/doc/792204
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، احمدیان کوچکسرایى، زهرا؛ راضیه نیازمند)
برای بار دوم به بعد: (1395، احمدیان کوچکسرایى؛ نیازمند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.