Year: 1388
Publish place: National Conference on Chemical Engineering
COI: NCCEESLAMSHAR01_131
Language: PersianView: 1,035
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
لایه نشانی الکتروشیمیایی نسبت به دیگر تکنیکهای لایه نشانی دارای امتیازاتی از قبیل انعطاف پذیری و هزینه پایین فرایند است. کنترل دقیق روی نشست الکتروشیمیایی نیازمند داشتن اطلاعات کافی در مورد جوانه زنی و رشد لایه هایی است که می توانند بوسیله تکنیک های لایه نشانی مطالعه شوند. در این تحقیق، ما مکانیزم جوانه زنی و رشد نیکل را از یک حمام سولفاتی ساده برروی زیرلایه مس مورد مطالعه قرار داده ایم. نتایج ولتامتری سیکلی و جریان گذرا ثبت شده در طی لایه نشانی الکتروشیمیایی نیکل روی مس برای ارزیابی نشست الکتروشیمیایی نیکل استفاده شده است. نتایج نشان دادند که نیکل از پتانسیل اسمی V0.7- شروع به رشد برروی مس می کند. با افزایش سرعت جاروب، منحنی های ولتامتری سیکلی باعث انتقال پیک های احیای نیکل به سمت مقادیر منفی تر میشوندما منحنی های بدون بعد را برطبق تئوری شریفکیز - هیلز رسم کرده ایم و یک مکانیزم جوانه زنی و رشد آنی برای نیکل برروی مس براساس شرایط این آزمایش برآورد کرده ایم. همچنین براساس تصاویر SEM بدست آمده از غلظت های مختلف حمام سولفاتی، جوانه زنی و رشد آنی نیکل به خوبی مشاهده می شود و با توجه به این تصاویر به طور واضح مشخص است که اندازه جوانه های بدست آمده کمتر از 100nm است.
Keywords:
نیکل، لایه نشانی الکتروشیمیایی، جوانه زنی و رشد، تئوری شریفکیز - هیلز.
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/80142/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جان جان، سیدمهدی و نصیرپوری، فرزاد و حسینی، میرقاسم،1388،مطالعه مکانیزم جوانه زنی و رشد لایه نشانی الکتروشیمیایی لایه های نازک نیکل بر روی مس،همایش ملی مهندسی شیمی،اسلامشهر،،،https://civilica.com/doc/80142
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، جان جان، سیدمهدی؛ فرزاد نصیرپوری و میرقاسم حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1388، جان جان؛ نصیرپوری و حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر دوپینگ فلزات بر روی نانوذرات دیاکسید تیتانیوم
- سنتز و شناسایی نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید(فاز آناتاز) به روش سل/ژل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- A Novel Nanomagnetic Catalyst for the Synthesis of 4H-Chromenes
- Preparation of pH/redox responsive biodegradable poly beta amino esters for anticancer drug delivery
- Atrp Fabricated dual sensitive based on pPDMAEMA-PCL-S-S-PCL-pPDMAEMA Triblock Copolymers for cancer targeting cells
- Synthesis of chiral oxazoline based ligands with aliphatic substituents and their application in Kharasch-Sosnovsky reaction
- Synthesis and X-ray crystal structure of a new macrocyclic Schiff base ligand containing thiocarbonohydrazide unit
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.