Year: 1397
COI: ICCACS03_341
Language: PersianView: 359
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
بدون تردید طراحی عناصر معماری ایرانی کمتر فرمال و بیشتر در راستای حل کردن مسایل اقلیمی، فرهنگی، ماندگاری، اقتصادی و تکنیک های ساخت ذهنیت و عینیت یافته اند. راز ماندگاری عناصر معماری ایرانی در استادانه حل کردن مسایل مربوط به اقلیم، جغرافیا، فرهنگ، اجتماع، اقتصاد و تکنیک های ساخت توسط طراحان آن عناصر است. ناگفته نماند طراحی و خلق برخی از این عناصر به شیوه غریزی و اکتسابی بوده است. از طرف دیگر، سبک بین الملل که به عنوان سبک مدرن نیز شناخته می شود، ازجمله پیشرفت های مهم در معماری است، که خروجی طرح ها را به سمت ساختاری ساده و بی پیرایه با مصالح مدرن هدایت می کند. هدف غایی تمام سبک ها رسیدن به پایداری است که از این میان، استفاده از معماری پلکانی در برخی از نقاط صحه ای بر این مدعاست. هدف از مطالعه کنونی، تاثیر سبک بین الملل بر معمارى پایدار ایرانى با رویکرد معمارى پلکانى منطقه ی اورامانات است. در این مطالعه پس از بررسی ابعاد نظری موضوع، به تحلیل ابعاد مختلف منطقه مورد مطالعه پرداخته شده است. نتایج این مطالعه نشان می دهد که معماری پلکانی، به عنوان سبکی از معماری سنتی، پدیده ای حاکم و ماندگار بوده و با اتکا بر توانمندی های منطقه ای و به کارگیری منابع موجود در محل بنا، موجب پیدایش سبک خاصی از معماری در منطقه اورامانات شده که علاوه بر پایداری، بر ماندگاری خود افزوده است، بگونه ای که برخی از نمودهای آن را در معماری مدرن جستجو کرد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is ICCACS03_341. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/806162/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:باغبانی، غزال و اکبری، پرویز،1397،تاثیر سبک بین الملل بر معمارى پایدار ایرانى با رویکرد معمارى پلکانى منطقه ى اورامانات،3rd.International Conference & 4th.national Conference on Civil Engineering, Architecture and Urban Design،Tabriz،https://civilica.com/doc/806162
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- الگوی کالبدی خانه های مسکونی اورامان
- گونه شناسی و تاثیر اقلیم بر شکل گیری عناصر معماری سنتی (مطالعه موردی: ماسوله)
- مقایسه تطبیقی ساختار معماری سکونتگاه های کوهستانی شمال و شمال غرب ایران (نمونه موردی ماسوله و اورامان)
- راهکارها و اهمیت بازآفرینی الگوهای سنتی و بومی به منظور جلوگیری از آسیب های معماری وارده بر ساختارهای سنتی و حفظ آنها، با تمرکز بر سکونتگاه های کوهستانی منطقه اورامانات
- روشهای بهره برداری سنتی به شکل استفاده دارویی حاصل از درختان جنگلی و باغی مطالعه موردی روستای اورامان تخت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- دستورالعمل طراحی و اجرای دیوارهای ساخته شده از بلوک های بتن هوادار اتوکلاو شده (AAC)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.