تاثیر تروریسم بر آینده اتحادیه اروپا

Publish Year: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 752

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ISCV01_025

تاریخ نمایه سازی: 23 آذر 1397

Abstract:

فرایند جهانی شدن سبب ایجاد بازیگران جدید غیر حکومتی، دولتهای ایتلافی به شکل بدیع مانند اتحادیه اروپا شده است و متعاقبا باعث مهاجرت گسترده و افزایش ناهمگونی نژادی در این کشورها شده است. افول رشد جمعیتی، افزایش بی سابقه مهاجرت، بحرانهای اقتصادی، چالشهای اجتماعی- هویتی باعث تغییرات اساسی شاخصها در فرهنگ سیاسی اروپا شده است. کارنامه احزاب حاکم، پدیده سیاست گریزی شهروندان، نا خرسندی افکار عمومی از سیاستهای متعارف حزبی، فضای مساعدی را برای ارتقاء موقعیت احزاب رادیکال و پوپولیستی از جمله راست افراطی را فراهم آورده است. بازگشت دوباره ناسیونالیسم بیانگر این واقعیت است که اتحادیه اروپا با طرح نخبه گرایانه نتوانسته است در راستای شکل دهی هویت اروپایی گامهای موثری بردارد. قدرت یابی احزاب پوپولیستی با شعار اصلی مهاجر ستیزی و عدم برابری میان شهروندان اصیل اروپایی و مهاجران، دارای مخاطب و اقبال در بین افکار عمومی شده است. در این مقاله به بررسی علل رشد راست افراطی بعنوان تفکر غالب بر علیه اتحادیه اروپا خواهیم پرداخت. احزاب راست افراطی بعنوان مخالفان اصلی امتداد روند اتحادیه اروپا هستند. این احزاب خود را ناجی فرهنگ و هویت اروپایی و نماینده اکثریت خاموش می نامند. همچنین به رد فرایند چند فرهنگ گرایی می پردازند و مسلمانان مهاجر را بزرگترین خطر برای آینده اروپا می دانند. در نقطه مقابل تفکرات سلفی، اروپا، آمریکا و غرب را بزرگترین دشمنان اسلام می نامند که به هیچ روی امکان همزیستی نظام لیبرالیسم و غرب با اسلام امکان پذیر نخواهد بود و در نهایت جهاد تنها راه نجات اسلام است.

Authors

امین رضا جوادی

دانشجوی کارشناسی ارشد روابط بین الملل، دانشکده حقوق، الهیات و علوم سیاسی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.

علیرضا موسوی زاده

استادیار گروه روابط بین الملل، دانشکده حقوق، الهیات و علوم سیاسی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران،ایران.

ابراهیم متقی

استاد گروه روابط بین الملل، دانشکده حقوق و علوسمی اسی، دانشگاه تهران، تهران، ایران.