Year: 1396
Publish place: Third National Conference on Citizenship Rights
COI: LAWCC03_022
Language: PersianView: 180
This Paper With 27 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 27 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در نگرش اسلامی حقوق شهروندی و اقتصاد مقاومتی مبداهای مشترکی دارند. داشتن اقتصادی شفاف و بدون فساد حق ذاتی و بنیادین آحاد جامعه است و این همان تامین حقوق شهروندی شهروندان است. اقتصاد مقاومتی در سطح داخلی و بین المللی تاثیرگذار در بهبود فضای کسب و کار است. ارتباط حقوق شهروندی با اقتصاد مقاومتی را باید در این نکته جستجو کرد که آیا آگاهی بخشی به مردم و آموزش حقوق شهروندی، زمینه های لازم را برای نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی و بهبود فضای کسب و کار را فراهم می سازد آیا حمایت از تولید ملی و بهبود فضای کسب وکار، راهکار تحقق اقتصاد مقاومتی است آیا عدالت اجتماعی مبادی مشترک حقوق شهروندی و اقتصاد مقاومتی است قرآن و احادیث دینی ما به کسب و کار وهمچنین حقوق مصرف کنندگان چقدر اهمیت داده اند قرآن واحادیث دینی به کسب وکار و همچنین حقوق مصرف کنندگان چقدر اهمیت داده اند روش بررسی تحلیلی- توصیفی در فضای کتابخانه ای و با استفاده از منابع مربوط به اقتصاد و حقوق شهروندی و از طریق مراجعه ی مستقیم به مقالات و کتبی که در این زمینه وجود دارد، به ویژه تفاسیر قرآن کریم و روایات معصومان(ع) جمع آوری نموده که به تجزیه و تحلیل و استنتاج مطالب پرداخته است. نتیجه پژوهش نشان می دهد که شناخت ضعف های قانونی در زمینه اقتصاد مقاومتی و تلاش برای جذب مشارکت مردمی در جهت گسترش رفتارهای مرتبط با اقتصاد مقاومتی و برطرف کردن مانع های سرمایه گذاری، حمایت از تولید ملی و بهبود فضای کسب وکار، توسعه اقتصاد دانش بنیان و تکنولوژی های نوین از جمله استراتژی های نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی در پرتوی احترام به حقوق شهروندی می باشد. آگاهی و اطلاع رسانی به مردم و آموزش حقوق شهروندی، زمینه های ضروری را برای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی و توسعه و بهبود فضای کسب وکار مهیا می سازد.
Keywords:
اقتصاد مقاومتي، حقوق شهروندي، فضاي كسب و كار، مشاركت مردمي، استراتژي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/807411/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عشقی عراقی، مهتاب و نظام دوست، سید جعفر و گودرزی، لیلا،1396،آموزش حقوق شهروندی راهکار تحقق اقتصاد مقاومتی و بهبود فضای کسب و کار،سومین همایش ملی تببین حقوق شهروندی،ارومیه،،،https://civilica.com/doc/807411
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، عشقی عراقی، مهتاب؛ سید جعفر نظام دوست و لیلا گودرزی)
برای بار دوم به بعد: (1396، عشقی عراقی؛ نظام دوست و گودرزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تبیین جایگاه فساد اقتصادی در تحقق اقتصاد مقاومتی
- اهمیت اقتصاد مقاومتی و تولید ملی، وظیفه مردم و مسوولان
- اقتصادمقاومتی، رشذاقتصادی وتوسعه اشتغال (نقش سازمان های تابعه)
- بررسی حقوق اقتصادی در راستای جامعه خودکفا با اقتصاد مقاومتی
- نقش حقوق در اقتصاد مقاومتی و مبارزه با فساد اقتصادی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی اصل تاخر حادث و آثار آن در حقوق موضوعه و مطالعات فقهی
- بررسی نظریه برچسب زنی از دیدگاه اسلام
- تاثیر گذاری جنسیت در مجازات مجرم در فقه و حقوق ایران
- بررسی حقوق تجارت الکترونیک
- بررسی مشروعیت تنزیل در اسناد تجاری و مبانی فقهی و حقوقی آن
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.