CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی آزمایشگاهی تاثیر آب حاوی میکرونانو حبابهای هوا بر مقاومتهای فشاری،کششی و خمشی فوم بتن (با تاکید بر بلوک غیر باربر)

عنوان مقاله: بررسی آزمایشگاهی تاثیر آب حاوی میکرونانو حبابهای هوا بر مقاومتهای فشاری،کششی و خمشی فوم بتن (با تاکید بر بلوک غیر باربر)
شناسه ملی مقاله: NCCICI09_071
منتشر شده در نهمین کنفرانس ملی بتن در سال 1396
مشخصات نویسندگان مقاله:

حسین سلطانی - دانشجوی کارشناسی ارشد عمران، دانشگاه صنعتی شاهرود
سیدفضل اله ساغروانی - دانشیار مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی شاهرود
سعیدرضا زارع - ریاست هییت مدیره انجمن بتن سبک ایران
رضا مظفری نایینی - عضو هییت مدیره شرکت نوفناوران میناب طوس مشهد

خلاصه مقاله:
در این پژوهش مقایسه ای بین آب معمولی و آب حاوی میکرونانو حباب های هوا در زمینه ی فوم بتن انجام شد. تمرکز آزمایش ها روی یک طرح مخلوط و با تکرارهای بالا است تا بتوان به صورت قطع به نتایج استناد کرد. بطور کلی مصالح مورد نیاز برای ساخت بلوک فوم بتن عبارتست از : سیمان، ماسه(اعم از پودر سنگ یا خاکستر بادی و غیره)، آب و کف فوم.لازم به ذکر است فوم بتن بدون ماسه در قسمت کف ریزی ساختمان کاربرد دارد که جنبه باربری ندارد و صرفا روش نوینی است که اخیرا به جای پوکه ریزی در کف ساختمان ها، بازار را در اختیار گرفته است.طرح مخلوط آزمایش ها عبارتست از: عیار سیمان kg/m3 350، پودر سنگ kg/m3 300 و نسبت آب به سیمان 0.6. آزمایش های انجام شده نیز شامل: آزمون مقاومت فشاری، آزمون مقاومت کششی و آزمون مقاومت خمشی میباشد.طبق نتایج اخذ شده از آزمایش ها، آب حاوی میکرونانوحباب های هوا همانند دیگر نانو ذرات، تاثیر مثبتی روی خواص مکانیکی فوم بتن داشته بطوری که باعث افزایش مقاومت فشاری،خمشی و کششی شده است. چگالی خشک مدنظر بلوکها در آزمایش ها kg/m3700 تا kg/m3800 میباشد. آزمون مقاومت فشاری در 15 تکرار و 164 عدد بلوک مکعبی 10 سانتیمتری در سنین 7، 28 و 90 روزه انجام گردید و نتایج افزایش مقاومت 18، 13و 5 درصدی نمونههای حاوی آب میکرونانوحباب را به ترتیب در سنین 7، 28 و 90 روز نشان داد. به دلیل آنکه چگالی آزمایش ها جز چگالی بلوکهای جداکننده غیرباربر است لذا آزمونهای مقاومت خمشی و کششی فقط در دو تکرار و فقط در سن 28 روزه انجام شد و تمرکز پژوهش بر مقاومت فشاری است. آزمون مقاومت خمشی و کششی در دو تکرار یک مرتبه با آب معمولی و یک مرتبه با آب حاوی میکرونانوحباب(که به اختصار به آن میناب اطلاق میشود) انجام شد و نتیجه، افزایش 22 درصدی مقاومت کششی و 27 درصدی مقاومت خمشی را نسبت به نمونههای معمولی نشان داد.

کلمات کلیدی:
فوم بتن، میکرونانوحباب، فشاری، خمشی، کششی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/808155/