Year: 1397
COI: NCMEIS05_008
Language: PersianView: 186
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
با توجه به افزایش سرسام آور جمعیت جهان ، تامین آب شرب به یکی از معضلات اصلی کشورها تبدیل شده است. اگرچه سه چهارم کره زمین را آب تشکیل داده است، اما فقط درصد کوچکی از آن آب شیرین و قابل استفاده است. یکی از مشکلات اصلی در دهه های آینده کمبود آب شیرین است . در این مقاله آب شیرین کن های پراکنشی مورد بررسی قرار می گیرد . اساس کار فرایند پراکنش به این صورت است که آبشور توسط پمپ هایی از درون گرمکنی عبور داده شده و به بالاترین نقطه برج پراکنش پاشیده میشود. سپس پمپ های دیگری هوای گرم و خشک را از پایین برج به سمت بالا و در خلاف جهت جریان آب پمپاژ میکنند. با برخورد آب در حال ریزش با هوای گرم، تبخیر صورت میگیرد و درنتیجه هوای خشک مرطوب و اشباع میشود. سپس پمپ هایی این هوای اشباع شده را به داخل دستگاه تقطیر رانده تا رطوبت را از آن جدا و درنهایت آب شیرین تولید شود . یک چار چوب دقیق برای حل معادلات انتقال حرارت و جرم بصورت گذرا در طول میعان و تبخیر مورد استفاده قرار می گیرد . به این صورت که تجزیه و تحلیل متکی بر معادلات بقاء یک بعدی و برای بسته شدن معادلات از بقاء با استفاده از یک روش عددی تفاضل محدود استفاده شده است. از طرفی میزان آب و هوا، مخلوط بخار و درجه حرارت اواپراتور حل شده، نسبت رطوبت در کندانسور بدست می آید .در این مقاله نمک زدایی پراکنشی را در نرمافزار متلب با استفاده از الگوریتم ژنتیک بهینه سازی میکنیم.
Keywords:
آب شيرين كن پراكنشي خورشيدي ، تحليل سيالاتي و اقتصادي ، بهينه سازي مصرف انرژي ، الگوريتم ژنتيك
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/818714/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابطحی، سعید و ناجی میدانی، علیرضا،1397،آب شیرین کن پراکنشی خورشیدی،پنجمین کنفرانس سالانه ملی مهندسی مکانیک، صنایع و هوافضا ایران،مشهد،،،https://civilica.com/doc/818714
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، ابطحی، سعید؛ علیرضا ناجی میدانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، ابطحی؛ ناجی میدانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آبشیرین کن های خورشیدی ، صرفه جویی در مصرف انرژی – افزایش بهره وری
- آب شیرین کن های خورشیدی
- آب شیرین کن های خورشیدی و بررسی پارامترهای موثربر بازده ترمودینامیکی
- آبنماهای موزیکال
- آب شیرین کن های خورشیدی فرصتی برای جهان امروز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- اثر میدان مغناطیسی بر مشخصات ریزش گردابه و انتقال حرارت جابجایی جریان سیال توانی حول استوانه ثابت
- بهبود بهره وری آب شیرین کن خورشیدی با افزایش آب گریزی در سطح چگالش
- بررسی ترمودینامیکی سیکل برایتون فوق بحرانی دی اکسید کربن با باز تراکم و بازیاب و مولد ترموالکتریک
- طراحی مسیر دو بعدی ربات پرنده بر مبنای درخت جستجوی تصادفی با قیود فضای پروازی
- مدل سازی عددی شكست هیدرولیكی سد با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.