مشتری مداری و بیمه های عمر (با تاکید بر بیمه های عمر و تشکیل سرمایه)

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 501

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

INSDEV21_079

تاریخ نمایه سازی: 21 بهمن 1397

Abstract:

مشتری مداری در شرکت های بیمه با توجه به خدمات متعدد آنان در انواع رشته های بیمه دارای اهمیت است لیکن به دلیل ارتباط طولانی مدت بیمه گر با بیمه گذار و بیمه شدگان بیمه های عمر از اهمیت مضاعف برخوردار است. از عوامل مهم توجه به مشتری مداری در بیمه های عمر، تنوع افراد مرتبط با این بیمه نامه است. در بیمه های اموال و مسیولیت به طور معمول مورد بیمه متعلق یا در مسیولیت بیمه گذار بوده و در بسیاری از موارد ذینفع نیز شخص بیمه گذار است. درحالی که در بیمه های عمر ، بیمه گر در یک بیمه نامه می تواند با چند شخصیت حقوقی و حقیقی مستقل روبرو باشد. بیمه های عمر یکی از مهم ترین انواع بیمه های اشخاص است و میزان رشد و توسعه این بیمه نقش قابل ملاحظه ای در دستیابی به اهداف توسعه اقتصاد کشور دارد. بنا به تجربه ای که در بیمه های عمر و خصوصا بیمه های عمر و تشکیل سرمایه کسب کرده ایم، می توان گفت مشتری مداری در تمام مراحل طراحی، بازاریابی و فروش، نگهداری و ایفای تعهدات، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در بسیاری از مشاغل، مشتری به فرد یا افرادی گفته می شود که خریدار و استفاده کننده خدمات یا کالای فروشنده می باشند و این ارتباط با ارایه خدمات و یا تحویل کالا قطع می شود و چنانچه ادامه یابد حداکثر برای مدتی محدود مثلا یکسال برای ارایه خدمات پس از فروش می باشد. لیکن در صنعت بیمه خصوصا بیمه های عمر حکایت به ترتیب دیگری است. مشتری مداری در موسسات بیمه از مرحله مطالعات ، طراحی، تدوین و تعیین نرخ و شرایط بیمه نامه ها آغاز و با عبور از مرحله بازاریابی و فروش در مرحله پرداخت خسارت به طور موقت خاتمه می یابد. در دنیای امروز پیگیری مشتریان ( Happy CaII) با مدل سازی و طراحی ابزار اندازه گیری رضایت مشتریان جهت وفا دار نگه داشتن ونیز افزایش رضایت مندی آنان ، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این مقاله مدل مشخصی برای اندازه گیری رضایت مشتریان بیمه های عمر معرفی نشده است بلکه شاخص های مهم در دو بخش اندازه گیری کیفی مشتری مداری و اندازه گیری کمی مشتری مداری بیمه گذاران بیمه های عمر و تشکیل سرمایه ، ارایه شده است.

Keywords:

بیمه های عمر , مشتری مداری , نیازهای بیمه گذاران بیمه عمر و تشکیل سرمایه – پیگیری مشتریان شاخص های مهم در اندازه گیری رضایت مشتریان در دو بخش کمی و کیفی

Authors

معصوم ضمیری

مدیر عامل بیمه پاسارگاد

فرامرز روحانی

معاون مدیر عامل بیمه پاسارگاد