CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تاثیر مثبت اندیشی و تفکر سیستمی بر عملکرد شغلی کارکنان (مطالعه موردی: شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی)

عنوان مقاله: تاثیر مثبت اندیشی و تفکر سیستمی بر عملکرد شغلی کارکنان (مطالعه موردی: شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی)
شناسه ملی مقاله: ICMBTU02_197
منتشر شده در دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و کسب و کار در سال 1397
مشخصات نویسندگان مقاله:

محرم لطفی - کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، ایران
سیدصمد حسینی - استادیار گروه مدیریت منابع انسانی، دانشگاه تبریز، ایران

خلاصه مقاله:
تفکر سیستمی و مثبت اندیشی به عنوان دو رویکرد شناختی، نقش مهمی در تصمیم گیری ها و عملکرد سازمان دارند. نقشتفکر سیستمی به عنوان نوعی شایستگی در زمینه عملکرد؛ و مثبت اندیشی به عنوان یکی از منابع انگیزشی در بازدهی سازمان هامسیله ای است غیر قابل انکار. هدف تحقیق حاضر، بررسی تاثیر مثبت اندیشی و تفکر سیستمی بر عملکرد کارکنان شرکت توزیعنیروی برق در دو استان آذربایجان شرقی و غربی است. برای این منظور از هر استان نمونه ای تصادفی سیستماتیک از بین مدیران،مسیولان و کارکنان واحدهای ستادی شرکت نیروی برق به حجم 160 نفر انتخاب گردیده است. پس از تایید تاثیر متغیرهاییچون تفکر پویا، تعامل گرایی، یادگیری مستمر، امیدواری و خودکارآمدی بر عملکرد کارکنان بااستفاده از آزمون تی-مستقل، برایبررسی ارتباط بین متغیرهای تفکر سیستمی، مثبت اندیشی و عملکرد کارکنان از رویکرد مدلسازی معادلات ساختاری به صورتجداگانه، برای هر کدام از استانها استفاده شده است. در نتیجه این تحقیق، نحوه ارتباط بین متغیر ها در دو استان از یکدیگرمتفاوت می باشند، با این حال، تفکر پویا به عنوان مولفه ای از تفکر سیستمی بیشترین تاثیر را بر عملکرد کارکنان هر دو استاناز خود نشان داده است. همچنین ارتباط متقابل بین تفکر سیستمی و مثبت اندیشی در تاثیر گذاری بر عملکرد سازمان تاییدگردیده است.

کلمات کلیدی:
تفکر سیستمی، مثبت اندیشی، عملکرد کارکنان، مدلسازی معادلات ساختاری و آزمون تی-مستقل

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/828309/