Year: 1397
COI: WPRTECH02_020
Language: PersianView: 203
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
افزایش جمعیت، توسعه کشاورزی و صنعت، کاهش منابع آب سطحی و زیرزمینی عوامل مهم کمبود آب هستند که یک راه مقابله با بحران کم آبی استفاده از مدیریت تلفیقی آب های سطحی و زیر زمینی میباشد. برای رسیدن به مدیریت موثر منابع آب درک گسترده ای از ابعاد و ارکان مدیریت یکپارچه ضروری است. مدیریت یکپارچه منابع آب فرایندی است کهبه حفاظت، توسعه و بهره برداری هماهنگ منابع آب، سرزمین و سایر منابع وابسته به منظور به حداکثر رساندن رفاه اقتصادی و اجتماعی به شیوه ای عادلانه بدون به خطر انداختن پایداری اکوسیستم های حیاتی کمک شیانی می کند. در هر کشوری برای رسیدن به توسعه پایدار در راستای مقابله با بحران کم آبی، مدیریت یکپارچه منابع آب ضروری است. هدفاز ارایه این مقاله بررسی و تجزیه و تحلیل تکامل مفهوم مدیریت منابع آب، مدیریت یکپارچه منابع آب و مدل های مورد استفاده جهت رسیدن به این هدف از منظر محققان در حل بحران کم آبی می باشد. با توجه به این که آب برای بسیاری از ابعاد حیات لازم است، نه تنها نیاز مبرمی به بررسی روند تغییرات IWRM وجود دارد بلکه باید تحقیقات و طرح هایاجرایی موفق در سراسر جهان شناسایی شوند تا برای حل بحران های کم آبی پیش رو مورد استفاده قرار گیرند. لذا هدف نهایی این مقاله بررسی تحقیقات صورت گرفته در این زمینه می باشد
Keywords:
مدیریت منابع آب، IWRM ، مدل سازی یکپارچه منابع آب، توسعه پایدار
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/831018/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مشایخی، سجاد و عراقی نژاد، شهاب و مدرسی، فرشته و ابراهیمی، کیومرث،1397،مدیریت یکپارچه منابع آب راهکاری برای گذر از بحران کم آبی،دومین جشنواره ملی فناوری های آب، آب های نامتعارف(آب شور و پساب)،مشهد،،،https://civilica.com/doc/831018
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مشایخی، سجاد؛ شهاب عراقی نژاد و فرشته مدرسی و کیومرث ابراهیمی)
برای بار دوم به بعد: (1397، مشایخی؛ عراقی نژاد و مدرسی و ابراهیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- تحلیل ترمواکونومیکی راهکارهای کاهش هدر روی انرژی در ساختمانهای کشور
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی زبری سطح داخلی انواع لوله های فایبرگلاس با دستگاه تست کننده زبری سطح
- کاربرد پساب ثانویه تصفیه فاضلاب شهری در آبیاری زمین های کشاورزی: ارزیابی کمی خطر میکروبی لژیونلا
- بررسی كیفیت شیرابه حاصل از محل دفن زباله شهری و كارخانه بیوكمپوست (مطالعه موردی: شهر سنندج)
- تصفیه ی رواناب شهری با استفاده از بتن متخلخل حاوی جاذب دولومیت جهت آبیاری فضای سبز: بهینه سازی آزمایشات با استفاده از روش سطح پاسخ
- ارزیابی مدیریت راهبردی منابع آب به منظور احیای رودخانه های فصلی شهری استان خراسان رضوی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.