Year: 1397
COI: MCONF02_091
Language: PersianView: 190
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
کالکوپیریت CuFeS2 مهم ترین و مقاوم ترین کانی مس در برابر انحلال می باشد. امروزه انحلال الکتروشیمیایی کالکوپیریت به دلیل مزایایی فراوان، مورد توجه محققین قرار گرفته است. در این پژوهش، انحلال الکتروشیمیایی کنسانتره کالکوپیریت در محیط سولفاته در حضور و عدم حضور پیریت برنامه ریزی شده است. به همین منظور مقدمتا پتانسیل انحلال کنسانتره کالکوپیریت، پیریت و ترکیب پیریت-کنسانتره کالکوپیریت با نسبت 1-2 در محلول 0,5 مولار اسید سولفوریک و در شرایط محیط با استفاده از تکنیک ولتامتری چرخه ای برای سطوح سالم اندازه گیری شده است. در مطالعات مربوط به انحلال الکتروشیمیایی کالکوپیریت، تشکیل یک پیک ضعیف آندی در محدوده پتانسیل 0,25 ولت بر اکسیداسیون جزیی کالکوپیریت به ترکیبات ناقص آهن و مس دلالت دارد. همچنین حضور دو پیک کاتدی C2,C1 ولت و -0.15 ولت به ترتیب بر کاهش محصولات اکسایش شامل کوپریک و فریک و همچنین کاهش کالکوپیریت باقیمانده تاکید دارد انحلال الکتروشیمیایی پیریت در محدوده پتانسیل های 0,5 و 0,7 ولت براساس SCE به ترتیب به اکسایش پیریت و انحلال محصولات حاصل از اکسایش پیریت نظیر (فرمول در متن اصلی مقاله) نسبت داده شد. همچنین تشکیل دو پیک کاتدی C1,C2 در محدوده پتانسیل 0.35 و -0.4 ولت براساس SCF بر کاهش یون های فریک و پیریت باقیمانده دلالت داشت.در ادامه انحلال الکتروشیمیایی کنسانتره کالکوپیریتی در حضور پیریت مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصله نشان از بهبود شرایط اکسایش در شرایط حضور پیریت در کنسانتره در مقایسه با عدم حضور آن با توجه به افزایش شدت پیک ها داشته است.
Keywords:
الكتروشيميايي، كالكوپيريت، انحلال، كنسانتره، پيريت، پتانسيل
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/832351/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارعی کردشولی، صدیقه و زندوکیلی، سعید و شاه حسینی، مهری و باقری، سید علی،1397،تاثیر پیریت بر رفتار الکتروشیمیایی کنسانتره کالکوپیریت در محیط سولفاته،دومین کنفرانس ملی مهندسی مواد، متالورژی و معدن،اهواز،،،https://civilica.com/doc/832351
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، زارعی کردشولی، صدیقه؛ سعید زندوکیلی و مهری شاه حسینی و سید علی باقری)
برای بار دوم به بعد: (1397، زارعی کردشولی؛ زندوکیلی و شاه حسینی و باقری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- فلوتاسیون کانیهای اکسیده روی با استفاده از کلکتورهای کاتیونی،آنیونی و ترکیب آنها
- تولید پودر پرعیار روی با استفاده از فروشویی قلیایی کانسنگ کربناته روی
- مروری بر تاثیر خصوصیات کنسانتره و نحوه خردایش موثر در کیفیت گندله
- تعیین توزیع دانه بندی درمحصول آسیای غلتکی فشار بالا جهت تولید گندله خام با کیفیت معادل آسیای گلوله ای و بررسی تاثیر عملیات یک بار عبور آسیای غلتکی فشار بالا در کیفیت گندله خام تولیدی
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- شناسایی مناطق دگرسانی هیدروترمالی با استفاده از سنجنده ASTER و کنترل زمینی در معدن خاك صنعتی مارسار، شمال شرق اصفهان
- مدلی جهت تعیین بازیابی سنگ آهن با توجه به عیار (مطالعه موردی منطقه گل گهر)
- بررسی کیفیت هوای شهر اهواز بر اساس شاخص های رکود هوا (ASI)
- مقایسه سه روش بهینه سازی ابتکاری در مدل سازی کیفیت رخساره های گازی
- Studying the time lag response of stable isotopes in Middle East precipitation to variations of climatic teleconnection indices
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.