Year: 1397
COI: CANPM07_034
Language: PersianView: 292
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در سالهای اخیر افزایش سطح غلظت آلاینده های هوا مورد توجه و بحث قرار گرفته است. ذرات معلق کوچکتر از 2/5 میکرون از جمله مهمترین آلاینده ها محسوب میشوند. یکی از زیر مجموعه های ذرات معلق، کربن سیاه میباشد که عامل مهم آسیبها و اثرات مضر بر انسان همچون ایست قلبی و یا مشکلات تنفسی میباشد. در شهر تهران منبع اصلی این آلاینده، ناوگان حمل و نقل سنگین دیزلی است و یکی از راهکارهای در دسترس و عملی برای مقابله با آن، استفاده از فیلتر دوده بر روی این ناوگان میباشد. بازدهی کاهش غلظت کربن سیاه با نصب این فیلترها نزدیک به صد درصد است. در این تحقیق به وسیله نرم افزار BenMAP میزان کاهش مرگ و میر در صورت حذف کربن سیاه از هوای شهر تهران در دو سناریو میانگین یک سال کامل و میانگین روزهای ناسالم برای افراد حساس و ناسالم برای کلیه اقشار جامعه تخمین زده شده است و بر روی نقشه شهر تهران به تصویر کشیده شده است. در این نرم افزار از ضریب کروسکی که در تحقیقات دیگر استفاده شده و مورد تایید سازمان حفاظت از محیط زیست ایالات متحده آمریکا است، استفاده شده است. این ضریب برای تمامی عوامل مرگ و میر مرتبط با ذرات معلق میباشد. در این تحقیق میانگین ذرات معلق دو ایستگاه پایش هوای صدر و شهر ری برای بازه یک ساله 39.9 3 در سناریو اول و برای بازه 172 روزه 51.47 3 برای سناریو دوم بوده است. نتیجه بدست آمده در این تحقیق کاهش مرگ و میر 1299 نفر برای سناریو اول و 781 نفر برای سناریو دوم میباشد. در آخر میتوان گفت که 2/5 درصد از مرگ و میر شهر تهران را مربوط به این آلاینده دانست. امید به آن است که این تحقیق به تصمیم گیریها و سیاست گذاریهای آتی مسیولین دیدگاه بهتری دهد.
Keywords:
آلودگی هوا؛ اثرات بهداشتی؛ ذرات معلق کوچکتر از 2/5 میکرون؛ کربن سیاه؛ تهران
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/853481/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرزد، کیارش و طاهری، احمد و خورسندی، بابک،1397،برآورد اثرات بهداشتی ناشی از مواجهه با آلاینده کربن سیاه با استفاده از نرم افزار BenMAP در شهر تهران در شش ماه دوم سال 96 و شش ماه اول سال 97،هفتمین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا،تهران،،،https://civilica.com/doc/853481
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، فرزد، کیارش؛ احمد طاهری و بابک خورسندی)
برای بار دوم به بعد: (1397، فرزد؛ طاهری و خورسندی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- Estimating the health burden associated with exposure to ambient PM2.5 levels, a case study in Tehran
- بررسی کاربرد دو مدل TOMS و BenMap در مطالعه اثرات زیست محیطی ناشی از طوفان های گرد و غبار
- تدوین استراتژی بهینه سازی فاضلاب نیروگاه ها و ارایه راهکارهای مدیریت زیست محیطی ( مطالعه موردی: نیروگاه سیکل ترکیبی کرمان )
- ارزیابی بهترین الگوریتم درون یابی در توزیع مکانی آلاینده های هوا
- اثرات ساخت سازه های بلند بر روی توابع تشدید خاک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- پیاده سازی و ارتقای برنامه توسعه فردی کارکنان با هدف افزایش مهارتهای فردی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.