Year: 1397
COI: CANPM07_039
Language: PersianView: 261
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
جزایر حرارتی شهری به مناطقی اطلاق میشوند که توسعه شهرنشینی و فعالیتهای انسانی باعث افزایش قابل ملاحظه دمای هوا نسبت به مناطق اطراف شده اند. از اثرات مضر جزایر حرارتی میتوان به افزایش مصرف انرژی و سوخت، انباشتگی آلاینده ها در محیط شهری، افزایش تولید آلاینده ها در اثر افزایش مصرف انرژی و به طور کلی کاهش کیفیت هوا و آسیب رساندن به سلامت انسان اشاره کرد. بنابر بیانیه ی سازمان بهداشت جهانی، سالانه حدود هفت میلیون نفر از ساکنان کره ی زمین به دلیل آلودگی هوا نیز جان خود را از دست میدهند که از این میزان شش میلیون نفر مورد مربوط به قاره ی آسیا میباشد. از طرفی در کشور ایران نیز آلودگی هوا هر ساله صدمات اقتصادی و سلامتی بسیاری به همراه دارد. لذا در این مطالعه به بررسی تاثیر پدیده جزایر حرارتی بر کیفیت هوا در شهر تهران، با استفاده از سیستم مدلسازی WRF-SMOKE-CMAQ پرداخته میشود. بدین منظور یک دوره 4 روزه از مرداد 1391 انتخاب شده است. با توجه به نتایج مدلسازی حضور جزایر حرارتی شهری به طور متوسط باعث گرمتر شدن 1,3 C° دما و کاهش 0,6 m/s سرعت باد در دوره مدلسازی شده است. نتایج مدل شیمی و انتقال آلاینده ها نیز نشان داد که حضور و توسعه ی شهرها باعث کاهش کیفیت هوای شهر تهران شده است. به طوری که در ایستگاه سنجش کیفیت هوای دانشگاه صنعتی شریف، به طور متوسط آلاینده ی O3 در حدود 1 ppb افزایش، آلایندهی NO2 در حدود 1,2 ppb افزایش، آلاینده ی CO در حدود 45 ppb افزایش و آلاینده ی PM2.5 در حدود 8,4 µg/m3 افزایش یافته اند.
Keywords:
جزاير حرارتي شهري؛ آلودگي هوا؛ مدلسازي كيفيت هوا؛ تهران
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/853486/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسدی نیا، میلاد و دانش پژوه، نوشین و ارحامی، محمد،1397،بررسی تاثیر جزایر حرارتی شهری بر کیفیت هوای شهر تهران،هفتمین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا،تهران،،،https://civilica.com/doc/853486
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، اسدی نیا، میلاد؛ نوشین دانش پژوه و محمد ارحامی)
برای بار دوم به بعد: (1397، اسدی نیا؛ دانش پژوه و ارحامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی بهترین پیکربندی WRF در اجرای مدل CMAQ جهت تعیین غلظت آلاینده ها درشهر تهران
- نقش مدلسازی آلاینده های هوا در سیستم مدیریت آلودگی هوا
- تخمین دمای سطح زمین به کمک تصاویر ماهواره ای لندست8
- ارزیابی چرخه حیات گزینه های مدیریت لجن تصفیه خانه فاضلاب ازدیدگاه انرژی و گرمایش جهانی
- تاثیرات فضاهای سبز شهری بر تغییرات دمای سطح شبکه راه ها با استفاده از داده های سنجش از دور، چالش ها و راهکارها (مطالعه موردی: شهر تبریز)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- بررسی روند تکنولوژی های گیربکس های اتوماتیک در جهان و انتخاب مناسب ترین گیربکس برای توسعه در ایران
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.