Year: 1397
Publish place: 4th Comperhensive Conference on Disaster Management & HSE
COI: DMHSE05_032
Language: PersianView: 744
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
جنگ بیولوژیک از قرن ها پیش وجود داشته است. استفاده از سلاح های بیولوژیکی در تروریسم از اهمیت بالایی برخوردار است. سلاح های بیولوژیکی شامل عوامل عفونی (عوامل بیماری زا) و سموم می باشند. فجیع ترین سناریوی بیوتروریسم پس از روش تنفسی، پراکندگی در منابع آب است. ویژگی هایی که پاتوژن خاصی را جز خطرناک ترین عامل جهت بیوتروریسم قرار می دهند عبارتند از: دوز بسیار کم برای آلودگی بسیار زیاد، توانایی اشباع سریع آب، بالا بودن میزان اثر و مسمومیت و بقا در شرایط مختلف محیطی.در این مقاله با توجه به پارامترهای مختلف میکروارگانیزم از قبیل دوز عفونی، دوره کمون، دوره بیماری، مقاومت عامل، نوع درمان پذیری بیماری و عدم وجود واکسن برای بسیاری از بیماری ها نسبت به ارزیابی ریسک بهداشتی عوامل بیولوژیکی و تشکیل ماتریس ریسک عوامل بحران زای بیولوژیک در منابع تامین آب شهر اصفهان از دریاچه سد زاینده رود تا خروجی تصفیه خانه باباشیخعلی که یکی از بزرگترین و مهمترین تصفیه خانه های کشور می باشد که علاوه بر شهر اصفهان آب 40 شهر و 400 روستای دیگر و تعداد زیادی از صنایع بزرگ و کوچک اصفهان را تامین می کند پرداخته ایم. با توجه به اینکه اکثر میکروارگانیزم ها و حتی توکسین ها نسبت به حرارت حساس هستند،بنابراین مواد غذایی که جهت تهیه آنها از حرارت استفاده می گردد کمتر مورد توجه جهت حمله بیولوژیک قرار می گیرند. برای اهداف تروریستی معمولا آب به دلیل اینکه مستقیما استفاده می گردد و آب آلوده اکثرا قابل تشخیص نبوده و در اکثر مواقع خاموش، ناگهانی و بدون تغییرات ظاهری (رنگ، بو، طعم) بروز می نمایند بهترین گزینه می باشد. با توجه به اینکه منابع آب شهر اصفهان معمولا در بیرون از شهر می باشند و با توجه به مسافت بیش از 100 کیلومتر و سهولت دسترسی افراد با توجه به کاربری های متفاوت در مسیر و اطراف این منابع، امکان آلودگی غیرعمدی و عمدی آنها بسیار زیاد می باشد به همین دلیل نیازمند اقدامات لازم جهت جلوگیری و کنترل ورود عوامل بیولوژیک به آب می باشد. برای مقابله با این پدیده برنامه ریزی های اصولی انجام داده و برای شرایط وقوع قبل از بحران، حین بحران و پس از بحران تمهیدات لازم پیشنهاد می گردد. آموزش بهداشت، رعایت اصول بهداشت آب در هنگام حملات بیولوژیک،اجرای فرایندهای تصفیه آب خصوصا گند زدایی، مراقبت دقیق از منابع آب، نظارت جدی بر مراکز تولید، نگهداری و توزیع آب، کنترل و نظارت دقیق بر مواد وارداتی مورد مصرف در فرایندهای تصفیه آب و نهایتا دستیابی به تکنیک های تشخیص سریع عوامل از مهمترین اقدامات در پیشگیری و کنترل تهدیدات بیولوژیکی ناشی از آب آشامیدنی می باشد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is DMHSE05_032. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/854548/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:علیرضایی، جواد و امین شرعی، فرهام،1397،طبقه بندی و ارزیابی ریسک بهداشتی و مدیریت بحران ناشی از بیوتروریسم تامین آب آشامیدنی (مطالعه موردی: دریاچه سد زاینده رود تا خروجی تصفیه خانه بابا شیخعلی اصفهان)،4th Comperhensive Conference on Disaster Management & HSE،Tehran،https://civilica.com/doc/854548
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مکانیسم های پدافند غیر عامل زیستی در بیمارستان ها
- بیوتروریسم تهدید زیست محیطی نو پدید و راه کار های پدافند زیستی مقابله با آن
- عوامل بیوتروریستی نوین و دفاع غیرعامل در برابر آنها
- نظام مراقبت سندرمیک بیماری ها در ایران از منظر پدافند غیرعامل تهدیدات زیستی
- مدیریت آمادگیها در برابر حوادث بیوتروریستی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- سنجش میزان مواد آلی خاک بخشی از فضای سبز منطقه ۲۱ تهران جهت مدیریت مصرف کودهای حاوی مواد آلی
- بررسی میزان پتاسیم موجود در فضای سبز منطقه ۲۱ و نقش آن در کاهش تنش گیاهان
- بررسی میزان نیتروژن در فضای سبز شهرداری منطقه ۱۲ تهران جهت مدیریت و مصرف بهینه کودهای شیمیایی
- پستبیوتیک های تولید شده توسط اسیدلاکتیک باکتری ها روشی نوین در کاهش آلرژی غذایی
- مدیریت محیط زیستی تجمع فلزات سنگین ناشی از ترافیک، در خاک حاشیه خیابان های منطقه ۱۷ تهران
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- طراحی و ساخت نانوحسگر فوتوالکتروشیمایی به منظور اندازه گیری اکسیژن موردنیاز شیمیایی در نمونه های آب و پساب
- بررسی توانایی جذب فلزات مس، کادمیوم و سرب توسط باکتریهای جاذب، منطقه مورد مطالعه دریاچه سد ماملو
- بررسی عوامل، آثار و کانون های توفان های گردوخاک در کشور
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.