Year: 1397
COI: ARCIORSMED01_254
Language: Persian
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
Authors
Abstract:
زمینه و هدف:نظریه های یادگیری چارچوبی از ساختار و اصولی است که به توصیف و تب یین نحوه یادگیری افراد می پردازد. لذا ضرورت و ایجاب می کند معلم هر کدام از نظریه های یادگیری و کاربردهای آن را بداند. این مقاله مروری به بررسی سه رویکرد مهم یادگیری (رفتارگرایی، شناخت گرایی و سازنده گرایی) اشاره دارد.مواد و روش ها:در این مطالعه مروری برای جستجو مقالات انگلیسی از پایگاه های اطلاعاتی PubMed, Medline, CINAHL Cochrane Library), and hand searches internet search engines (GoogleScholar) Direct Scienc and استفاده شد. اطلاعات در یک بازه زمانی بین سال های 2000 تا Google, Magiran, Iranmedex 2012 برای مقالات فارسی از در نظر گرفته شد.یافته ها:کاربردهای مهم هریک از نظریه های یادگیری در شیوه های آموزش پرستاری به صورت استفاده از رویکرد رفتارگرایی (یادگیری در حد تسلط، شبیه سازی و شبیه سازی یارانه ای،آموزش فرد به فرد، تشویق و تقویت مثبت، یادگیری متوالی و نظم و آموزش در محیط واقعی (رویکرد شناختی ) الگوی پیش سازمان دهنده، نقشه مفهومی، یادگیری شناختی- اجتماعی بندورا و یادگیری مشاهده ای (الگو محوری) وآموزش کل به جزء (و رویکرد ساخت گرایی موجب شیوه های آموزشی) حل مسئله، طرح مسئله، تفکر انتقادی،یادگیریموردی، یادگیری اکتشافی ) گردید. بحث و نتیجه گیری: اگر مربیان و اساتید پیراپزشکی قصد آموزش مهارت های جدیدی را به دانشجویان دارند، رویکردهای رفتارگرایی و اگر هدفایجاد یادگیری عمیق معنی دار و پایدار باشد، استفاده از رویکرد شناختی و اگر هدف آموزش حل مسئله و افزایش تصمیم گیری بالینی است، استفاده از روش سازنده گرایی موثر است. در اینجا هنر معلم است که با دانش و آگاهی از رویکردهای تدریس بهترین روش را انتخاب کند.
Keywords:
نظريه يادگيري، كاربرد، آموزش، پرستاري
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/858092/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حجتی، حمید و اخلی، عطیه و رضایی، فاطمه و میرزایی، شقایق،1397،نظریه های یادگیری و کاربرد آن در آموزش پزشکی،اولین همایش پژوهشی سالیانه دانشجویی اتاق عمل کشور،تهران،،،https://civilica.com/doc/858092
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، حجتی، حمید؛ عطیه اخلی و فاطمه رضایی و شقایق میرزایی)
برای بار دوم به بعد: (1397، حجتی؛ اخلی و رضایی و میرزایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- مقایسه تطبیقی نظام آموزشی دوره دکترای تخصصی پرستاری در ایران و دانشکده پرستاری آلبرتا
- رابطه خلاقیت و هوش اجتماعی در دانشجویان دانشگاه های علامه طباطبایی و شهید بهشتی
- مقایسه تاثیر تمرینات ثباتی با و بدون تکنیک ریلیز وضعیتی بر درد و دامنه حرکتی گردن مردان دارای گردن درد مزمن
- مقایسه تاثیر آموزش به روش سخنرانی و آموزش بالینی نحوه مراقبت از بیماران مبتلا به آنژین صدری بر نگرش پرستاران بخش اورژانس بیمارستان های نظامی شهر مشهد
- بررسی تاثیر آموزش همتا محور بر بار روانی مراقبین خانوادگی بیماران مبتلا به اسکیزوفرنیا بستری در بیمارستان منتخب نظامی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.